Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αχαια



Αχαΐα: Ψάχνουν το κίνητρο της επίθεσης στον 43χρονο Αλβανό – Είχε φυλακιστεί για υπόθεση ναρκωτικών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον άγνωστο που το βράδυ της Τετάρτης πλησίασε με το αυτοκίνητό του έναν 43χρονο Αλβανό στην Κάτω Αχαΐα και τον πυροβόλησε τρεις φορές. 



Θανατηφόρο τροχαίο στην Αχαΐα – Νεκρός 67χρονος κυνηγός

Νεκρός είναι ο οδηγός που ενεπλάκη το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε κοντά στην περιοχή Παλιοκάτωνα Αχαΐας, στην Αιγιάλεια.

Το φορτηγό όχημα που οδηγούσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άνδρες της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα.



Κλειστά την Τετάρτη τα σχολεία σε Αχαΐα και Ηλεία

Κλειστές θα παραμείνουν, αύριο Τετάρτη, όλες οι σχολικές μονάδες σε Αχαΐα και Ηλεία, με αποφάσεις των αντιπεριφερειάρχων, Χαράλαμπου Μπονάνου και Βασίλη Γιαννόπουλου, αντίστοιχα.



Αχαΐα: Οι πυρόπληκτες περιοχές κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τέθηκαν οι πυρόπληκτες περιοχές της Αχαΐας, μετά την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο, μετά την απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου.



Η άγνωστη λίμνη της Αχαΐας που μοιάζει με ελβετικό τοπίο

Απολαύστε μια πτήση πάνω από ένα τοπίο άγνωστο στο ευρύ κοινό, που όσο κι αν μοιάζει με Ελβετία, βρίσκεται στην Αχαΐα, στη σκιά του επιβλητικού βουνού Ερύμανθος, όπου ο Ηρακλής σύμφωνα με την μυθολογία κυνήγησε και έπιασε τον Ερυμάνθιο Κάπρο.



Αχαΐα: Θρήνος για 26χρονο που καταπλακώθηκε από δέντρο

Θρήνος στην Αχαΐα για τον τραγικό θάνατο ενός 26χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών κοντά στο Πλανητέρο.