Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 -

Πάτρα: Χαρταετός μπλέχτηκε σε κολόνα της ΔΕΗ και την έριξεΈνα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες στο παραλιακό πάρκο που βρίσκεται στα σύνορα Ροϊτίκων - Βραχνεΐκων Πατρών.

Στο χώρο βρίσκονταν συγκεντρωμένοι μικροί και μεγάλοι για να πετάξουν τον χαρταετό και όλα κυλούσαν ήρεμα και χαλαρά, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο σπάγγος από έναν χαρταετό μπλέχτηκε σε στύλο ηλεκτροφωτισμού.

Η κίνηση του κατόχου του χαρταετού να τραβήξει μια και μοναδική φορά τον σπάγγο για να απελευθερωθεί η χάρτινη κατασκευή, ήταν αρκετή ώστε σε κλάσματα δευτερολέπτων ο σιδερένιος στύλος να καταρρεύσει.

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα καθώς στο σημείο βρίσκονται πολλά παιδιά αλλά και ενήλικες. Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους βλέποντας την κολόνα να έχει πάρει κλίση, άρχισαν να φωνάζουν για να απομακρυνθούν τα άτομα που βρίσκονταν κοντά.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες αναγνώστη της περιφερειακής ιστοσελίδας tempo24.gr, που βρέθηκε στο σημείο την ώρα του συμβάντος η κολόνα κόπηκε από τη βάση της, ενώ εμφανές είναι πως πρόκειται για δημόσιο κίνδυνο, καθώς ο στύλος αλλά και η βάση ήταν σκουριασμένα.