Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πασίγνωστος επιχειρηματίας κατηγορεί την ερωμένη του ότι του έκλεψε χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα!



Αδοξο τέλος στα… δικαστήρια είχαν ο θυελλώδης έρωτας ενός επιχειρηματία με μια όμορφη γυναίκα και η χλιδάτη ζωή που έκαναν με ταξίδια στο εξωτερικό, καθώς εκείνος την κατηγορεί ότι του έκλεψε χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα!

Οι δύο Ροδίτες είχαν από έναν αποτυχημένο γάμο και παιδιά και πίστεψαν, με τη γνωριμία τους το 2009, ότι θα φτιάξουν μια «ζεστή» σχέση.  

Ετσι, συγκατοίκησαν. Αυτό, όμως, δεν κράτησε πολύ και το πρωί της περασμένης Δευτέρας διασταύρωσαν ακόμη μία φορά τα ξίφη τους σε δικαστική αίθουσα.

Η εντυπωσιακή γυναίκα κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου, κατηγορούμενη για διακεκριμένη κλοπή, ύστερα από μήνυση του πρώην συντρόφου της, που υποστηρίζει ότι εκμεταλλεύτηκε τον έρωτά του για να ιδιοποιηθεί μετρητά και κοσμήματα, αξίας περίπου 138.000 ευρώ

Η καλλίγραμμη γυναίκα υπερασπίστηκε τον εαυτό της, υποστηρίζοντας ότι η μήνυση είναι κίνηση αντεκδίκησης από τον πρώην σύντροφό της και ότι τα χρήματα τα είχε καταθέσει ο ίδιος στο όνομά της με πρωτοβουλία του. Από την πλευρά του, ο επιχειρηματίας υποστήριξε ότι την είχε στα… πούπουλα, λόγω της οικονομικής άνεσης που είχε, ώσπου εκείνη τον εγκατέλειψε, το 2011. Ομως την πολιόρκησε ξανά και η σχέση τους αποκαταστάθηκε. Οταν -όπως υποστηρίζει- της αποκάλυψε ότι είχε κρύψει 130.000 ευρώ που «σήκωσε» λόγω κρίσης, εκείνη τα πήρε και τα κατέθεσε στο όνομά της.

«Απαράδεκτη η δίωξη»

Το δικαστήριο χαρακτήρισε την πράξη υφαίρεση και όχι κλοπή και την υπόθεση αστική και όχι ποινική, καθώς το ζευγάρι συγκατοικούσε. Παράλληλα, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», έκρινε απαράδεκτη τη δίωξη σε βάρος της γυναίκας, λόγω εκπρόθεσμης υποβολής της μήνυσης, αναφέρει η Espresso.