Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Παρθένης: Έχει κάνει συζήτηση για να επιστρέψει στο Survivor;



Ο Αλέξανδρος Παρθένης ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 2. Υπάρχει περίπτωση να… γυρίσει στον Άγιο Δομίνικο;

Eίστε η πρώτη αποχώρηση. Είναι δύσκολο για εσάς;

«Η πρώτη ψηφοφορία ήταν άβολη και θα ήταν άδικη για οποιονδήποτε έβγαινε, γιατί ψηφίσαμε όλοι με αυτό που είχαμε δει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Αλλά επειδή είναι πάρα πολύ νωρίς, κανείς δεν μπορεί ούτε να κρίνει ούτε να κριθεί ούτε να έχει μια σωστή και ολοκληρωμένη εικόνα. Επομένως, ήταν άδικο έτσι κι αλλιώς. Όταν κάποιος καινούργιος μπαίνει έχει μία εβδομάδα προσαρμογής και παίρνει αυτόματα ασυλία, αντίστοιχα νομίζω ότι θα ήταν πολύ καλύτερο η πρώτη εβδομάδα να κυλούσε χωρίς αγώνισμα ασυλίας ώστε να μπορούμε και εμείς να διαμορφώσουμε άποψη και ο κόσμος έξω, μιας και στην ουσία αυτός επιλέγει ποιος θα φύγει» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι»;

«Είναι μια πάρα πολύ ωραία παραγωγή, ένα πάρα πολύ ωραίο κόνσεπτ. Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσουν γενικότερα τα εξτρίμ πράγματα. Πέρσι που παίχτηκε μου άρεσε όλο αυτό που έβγαινε και το κομμάτι του ανταγωνισμού και έτσι ήταν πραγματικά κάτι που θα με ενδιέφερε. Για αυτό και με το που μου το πρότειναν, δεν το σκέφτηκα πολύ για να πάω.»

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία;

«Στο λίγο χρονικό διάστημα που έμεινα το πιο δύσκολο για εμένα ήταν ο ύπνος πάνω στο σανίδι. Ήταν πραγματικά επώδυνο, ειδικά όταν χρειάζεται να γυρίσεις πλευρό. Στην πορεία ίσως αυτό που θα με δυσκόλευε θα ήταν το φαγητό. Όχι ότι θα μου έλειπε, αλλά από θέμα αυτοσυντήρησης ο ίδιος ο οργανισμός σε βάζει σε κάποιες διαδικασίες όπου μπορεί να έχεις για παράδειγμα τάσεις λιποθυμίας. Όσο περνάει ο καιρός, στα παιδιά θα είναι σίγουρα πιο έντονο το κομμάτι της πείνας. Τα υπόλοιπα θα μπορούσα να τα διαχειριστώ εύκολα.»

Έχετε κάνει κάποια συζήτηση για ενδεχόμενη επιστροφή σας στο παιχνίδι;

«Όχι, δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση. Από ό,τι ξέρω όμως στα 12 χρόνια που γίνεται το Survivor δεν έχει επιστρέψει ποτέ παίχτης που έχει αποχωρήσει από ψηφοφορία.»

Από τους Διάσημους, ποια άτομα ξεχωρίσατε;

«Σίγουρα η Κατερίνα Δαλάκα από τις γυναίκες είναι πάρα πολύ δυνατή και νομίζω ότι θα έχει μεγάλη διάρκεια στο παιχνίδι. Με τα αγόρια δέσαμε πάρα πολύ από το, ξεκίνημα. Όλοι είναι άνθρωποι ανοιχτοί, με χιούμορ, ειλικρινείς, δοτικοί στο να προσφέρουν για μια καλύτερη κοινή συμβίωση. Δεν γνώριζα προσωπικά κανένα πριν από το παιχνίδι. Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να μη γνώριζα από κοντά αλλά είχαμε μια κοινή γνωριμία είναι η Κατερίνα Χαλίκια. Ό σύντροφος της, Φώτης Γιαννιώτης, είναι ο δικός μου φίλος, κολλητός, αδερφός μου. Μας συνέδεε δηλαδή ένα κοινό πρόσωπο που αγαπάμε κι οι δύο και ήταν από τους πιο δικούς μου ανθρώπους μέσα στο παιχνίδι»