Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2023 -

Παράταση προθεσμίας για συμμετοχή στον διαγωνισμό  “Israel at 70: Innovation atits Best 2018”Αθήνα, 29 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παράταση προθεσμίας για συμμετοχή στον διαγωνισμό  “Israel at 70: Innovation atits Best 2018”

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, η προθεσμία συμμετοχής στον διαγωνισμό “Israel at 70: Innovation at its Best 2018”, παρατείνεται για τρεις ημέρες μέχρι την Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018.

Νέοι με καινοτόμες ιδέες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή και να διεκδικήσουν ένα σημαντικό έπαθλο: μια θέση στην επιχειρηματική αποστολή στο Ισραήλ, που θα πραγματοποιηθεί 2-6 Σεπτεμβρίου 2018!

Πιο συγκεκριμένα, το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα της αποστολής, θα δώσει την ευκαιρία στον εκπρόσωπο της νικήτριας ομάδας να συναντηθεί με Ισραηλινούς αντιπροσώπους επενδυτικών κεφαλαίων (VC’s) και εταιρειών. Επιπλέον εξασφαλίζεται η συμμετοχή του στο φεστιβάλ καινοτομίας «DLD Tel Aviv Innovation Festival», το μεγαλύτερο συνέδριο υψηλής τεχνολογίας του Ισραήλ, στο οποίο θα παρευρίσκονται εκατοντάδες εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων και επενδυτικών κεφαλαίων, επενδυτές «άγγελοι» (angel investors) καθώς και στελέχη πολυεθνικών εταιρειών από το Ισραήλ αλλά και απ’ όλο τον κόσμο.

Η Πρεσβεία του Ισραήλ, σε συνεργασία με τους Industry Disruptors - Game Changers(ID-GC), συνδιοργανώνουν το διαγωνισμό προώθησης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και καλούν όλους τους ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων να δηλώσουν συμμετοχή και να γίνουν μέρος αυτού του μεγάλου δικτύου.

Οι φιναλίστ, θα διαγωνιστούν σε pitching event στις 10 Ιουλίου όπου 5 διακεκριμένοι κριτές από Ελλάδα και Ισραήλ θα αναδείξουν τη νικήτρια ιδέα.

Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να δικτυωθείτε με ένα από τα πιο εξελιγμένα οικοσυστήματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας διεθνώς.   

Υποβάλλετε την αίτηση σας  εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους :

Σοφία Μανίκα , 210 723 6217 , [email protected] 

William Anagnostaras , 210 670 5529,  [email protected]