Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2025 -
Αρχική

Σύνδεση ή Εγγραφή

Ξεχάσατε το συνθηματικό σας;

Πατήστε εδώ και ελέγξτε το email σας

  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Πολιτισμός/Τέχνες
  • Τεχνολογία
  • Εφημερίδες
  • Αθλητισμός
  • Breaking news: Ποιοι δικαιούνται 400 ευρώ τον μήνα σύνταξη χωρίς ένσημα
  • Breaking news: Ιωάννινα: 15χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από 16χρονο. Σύλληψη του δράστη και του πατέρα του
  • Breaking news: Η Κομισιόν προτείνει οικονομικά μέτρα κατά της κυβέρνησης Νετανιάχου
  • Breaking news: To ΚΥΣΕΑ ενέκρινε την αγορά τέταρτης φρεγάτας Belh@rra από τη Γαλλία, αναφέρει το Reuters
  • Breaking news: Τι απαντά η Ιωάννα Μαλέσκου για τις φήμες περί χωρισμού με τον σύζυγό της

Παραμένουν τα προβλήματα στο Ρέθυμνο από την κακοκαιρία


9 Απριλίου 2019 - 19:24
Τελευταία τροποποίηση στις 9 Απριλίου, 2019 - 19:24
Ελλάδα

xΠαραμένουν και σε ορισμένες περιπτώσεις εντείνονται, τα προβλήματα σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του Ρεθύμνου εξαιτίας και των συνεχόμενων έντονων βροχοπτώσεων των ημερών, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

Για το λόγο αυτό εφισταται η προσοχή στους οδηγούς, ώστε να οδηγούν με ιδιαίτερη προσοχή, για την ασφάλεια τη δική τους και των άλλων δηλαδή με χαμηλές ταχύτητες, να μην κάνουν επικίνδυνες προσπεράσεις και να ακολουθούν τις σημάνσεις που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο.

Στο μεταξύ, συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή, είχαν σήμερα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Βασιλείου, σχετικά με θέματα υποδομών του Δήμου Αγίου Βασιλείου καθώς και για το ενδεχόμενο χρηματοδότησης από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης για την εκπόνηση μελέτης στον Ποταμό Πλακιά στο Νότιο Ρέθυμνο, για εργασίες οριοθέτησης και διευθέτησης σε μήκος 500 μέτρων. Σύμφωνα με τους δημοτικούς συμβούλους Αγίου Βασιλείου, υπάρχει επίσης η ανάγκη εκπόνησης μελέτης για τη συντήρηση και ανάδειξη της ιστορικής γέφυρας Πρέβελη.

Στη συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη συζητήθηκαν και θέματα, που αφορούν σε εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου του Δήμου Αγίου Βασιλείου (διαγραμμίσεις, καλύτερη σήμανση και απομάκρυνση διαφημιστικών πινακίδων) σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στο μεταξύ για την απομάκρυνση εμποδίων που έχουν τοποθετηθεί χωρίς την απαιτούμενη άδεια στο δρόμο, μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από δημοτικούς αστυνομικούς, άνδρες του τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου καθώς και της διεύθυνσης καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, έγινε έλεγχος και απομάκρυνση τους.

Στόχος των συγκεκριμένων ελέγχων μεταξύ άλλων είναι να μην εγκλωβίζονται οι δρόμοι από ογκώδη αντικείμενα, ενώ όπως ενημερώνει το αρμόδιο τμήμα για τη συγκεκριμένη παράβαση το πρόστιμο είναι 200 ευρώ.

 

 
Ετικέτες: 
Ρέθυμνο
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
κακοκαιρία
PrintEmail
  • Σχετικά Άρθρα
  • Trending Άρθρα
Ποιοι δικαιούνται 400 ευρώ τον μήνα σύνταξη χωρίς ένσημα
Ιωάννινα: 15χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από 16χρονο. Σύλληψη του δράστη και του πατέρα του
To ΚΥΣΕΑ ενέκρινε την αγορά τέταρτης φρεγάτας Belh@rra από τη Γαλλία, αναφέρει το Reuters

Μαραθώνιες αποδείχθηκαν οι διαπραγματεύσεις στον Λευκό Οίκο, μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ...

Τα αφεντικά της Google και oι φωστήρες της Silicon Valley, παίρνουν ιδέες από τη Νίκη...

Ενώπιον του εισαγγελέα, προκειμένου να του απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες,...

Video gallery

Κίνα: «Δίδυμοι» εντυ...

Με θαύμα μοιάζουν οι δύο ναοί,

Το ελληνικό χωριό πο...

Η Αράδαινα είναι, λοιπόν, ένα χωριό σ

Ο ελληνικός δρόμος μ...

Οι ντόπιοι την ξέρουν την διαδρομή κα

Η βυθισμένη «Ατλαντί...

Το drone του haanity πέταξε πάνω μια

Newsletter

Stay informed on our latest news!

  • Media
  • Αθλητισμός
  • Ελλάδα
  • Εφημερίδες
  • Κόσμος
  • Μαγειρική
  • Ομορφιά
  • Ορθοδοξία
  • Πολιτισμός/Τέχνες
  • Συμβουλές & Tips
  • Ταξίδια
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • FAQ
  • Privacy policy
  • Terms & Conditions
  • Επικοινωνία

© 2015 Briefingnews