Σάββατο 25 Μαΐου 2024 -

Παππούς στο αυτόφωρο για επίθεση σε συμμαθητή της εγγονής του στο ΗράκλειοΜια περίεργη ιστορία απασχολεί τις Αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ένας ηλικιωμένος που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε συμμαθητή της εγγονής του.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε καταγγελία από την οικογένεια ενός μαθητή δημοτικού σχολείου του Ηρακλείου ότι ο παππούς μιας συμμαθήτριας του, επιτέθηκε στο παιδί τους και βιαιοπράγησε εναντίον του. Αμέσως κινήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρου και ο παππούς οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Στην αρχή, όταν έγινε γνωστή η ιστορία, υποστηρίχθηκε από την οικογένεια της μικρής, ότι ο συμμαθητής της της ασκούσε "μπούλινγκ" με αποτέλεσμα ο παππούς της να αντιδράσει και να τον "μαλώσει".

Ωστόσο, στην συνέχεια όταν και ο ηλικιωμένος άνδρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, η οικογένεια του αγοριού υποστήριξε ότι όλα ξεκίνησαν από την μαθήτρια που προκειμένου να εκδικηθεί τον συμμαθητή της για κάποια παιδικά αστεία, εκείνη μετέφερε στον παππού της ότι της ασκούσε μπούλινγκ σε καθημερινή βάση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο Αστυνομικό Μέγαρο και όσα υποστηρίζει η οικογένεια του αγοριού, ο 66χρονος παππούς της μαθήτριας περίμενε τον συμμαθητή της εγγονής του έξω από το σχολείο και μόλις του τον υπέδειξε εκείνος του επιτέθηκε πιάνοντας τον από το λαιμό και εξυβρίζοντας τον μπροστά στα υπόλοιπα παιδιά.

Ήδη η υπόθεση διερευνείται από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου προκειμένου να εξακριβωθούν τα πλήρη αίτια της υπόθεσης που έχει πάρει περίεργη τροπή με αντικρουόμενες κατηγορίες από τις δύο οικογένειες των μαθητών.

Πηγή: Flashnews.gr