Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

εγγονη



Παππούς στο αυτόφωρο για επίθεση σε συμμαθητή της εγγονής του στο Ηράκλειο

Μια περίεργη ιστορία απασχολεί τις Αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ένας ηλικιωμένος που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε συμμαθητή της εγγονής του.



Παντρεύεται η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ! Ανοιχτός γάμος για την πριγκίπισσα Ευγενία!

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να τελειώσουν οι ετοιμασίες από το γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle και το παλάτι του Windsor ετοιμάζεται για νέα ευχάριστα γεγονότα. Η βασιλική οικογένεια θα βρεθεί καλεσμένη σε ένα ακόμη γάμο, αφού στις 12 Οκτωβρίου παντρεύεται η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Ευγενία τον εκλεκτό της καρδιάς της!



Η εξομολόγηση της Μαριώς: "Είχα φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου"

Η εγγονή του γέροντα  Παΐσιου και καταξιωμένη ρεμπέτισσα Μαριώ, μίλησε για τις  δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της επιλογής της να τραγουδάει ρεμπέτικα.



Στο γραφείο μαζί με την εγγονή της γιόρτασε η Ντόρα Μπακογιάννη

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα, Σάββατο, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη 24 Φεβρουαρίου η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτηση στης στα social media, γιόρτασε στο γραφείο μαζί με την εγγονή της και συνονόματη της, Θεοδώρα.



Γιαγιά καταγγέλλει την εγγονή της για ληστεία

Η υπόθεση διερευνάται από την αστυνομία με την καταγγελία να γίνεται από την ίδια την γιαγιά.

Σύμφωνα λοιπόν με την καταγγελία, χθες το απόγευμα η 19χρονη εγγονή της ηλικωμένης μετέβη μαζί με ακόμα ένα πρόσωπο, τον 36χρονο σύντροφό της, στο σπίτι της, ζητώντας της να τους δώσει φαγητό.



Δείτε την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου

Γαρίφαλο στ’ αυτί και τσαχπινιά στο μάτι για την Κιάρα Τσοχατζοπούλου...

Η κούκλα εγγονή του Ακη, που τα τελευταία δύο χρόνια κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, γλέντησε το σαββατόβραδο με τα τραγούδια του Νίκου Οικονομόπουλου και των Onirama στο Κέντρο Αθηνών.