Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πανελλήνιος ξεσηκωμός σε όλη την ελληνική επικράτεια: Συλλαλητήριο αύριο στη Λαμία για τη Μακεδονία



Κάλεσμα για συμμετοχή στο Συλλαλητήριο από την Συντονιστική Πολιτιστικών Συλλόγων, στις 7:30' το απόγευμα της Δευτέρας στην πλατεία Διάκου στη Λαμία για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
 

Από τη Συντονιστική Πολιτιστικών Συλλόγων που είναι υπεύθυνη για το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στη Λαμία, σημειώνεται σε όλους τους τόνους ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί κόντρα σε οποιαδήποτε άλλη διάθεση, ακόμη κι αν αυτή προέρχεται από τον καιρό.
 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο τ. Υπουργός και Βουλευτής κ. Στέλιος Παπαθεμελής, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες για να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.
 

Διαβάστε την νέα ανακοίνωση της συντονιστικής:
 

«Καλούμε όλες και όλους τους συνέλληνες και φιλέλληνες να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, στις 19:30, στην πλατεία Αθ. Διάκου της Λαμίας.
 

Αυτό το Συλλαλητήριο, το πρώτο μετά τις όποιες υπογραφές, σηματοδοτεί την άρνηση της ηττοπάθειας, προτείνει τρόπους αποφυγής αντεθνικών τετελεσμένων, επιδιώκει την περαιτέρω εθνική αφύπνιση και τονίζει την ανάγκη άμεσης υπέρ πατρίδας αντεπίθεσης.
 

Τονίζουμε με έμφαση ότι το θέμα δεν πρέπει να εκτραπεί στο δημόσιο διάλογο σε κομματικές αντιπαραθέσεις, όπως εντέχνως προωθείται πανελληνίως, αλλά τίθεται με σαφήνεια και καθαρότητα το ποιοι αρνούνται την αντεθνική συμφωνία και ποιοι την υποστηρίζουν.
 

Ενάντια στο δόγμα τού αναπόφευκτου, ενάντια στην αδράνεια και στον ωχαδερφισμό, ενάντια στη συνέχιση των λαθών και στον ενδοτισμό, σηκώνουμε το ανάστημά μας τιμώντας τους ένδοξους προγόνους μας και την ιστορία του έθνους μας και υπό την σκέπη της γαλανόλευκης βροντοφωνάζουμε:
 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!
ΟΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!
Όλοι και όλες εκεί, κρατώντας τη γαλανόλευκη!
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ!»
Συντονιστική Πολιτιστικών Συλλόγων