Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 -
Ξάστερος ουρανός

9 °C

Σήμερα, 20. Ιανουαρίου 2022

Οταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα μεσολάβησε για να βγει γνωστός Ελληνας από τη φυλακήΜια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Βασίλειος Κωστέτσος. Πρωταγωνιστές το μοντέλο Μάνος Πανταζής και η... πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Το περιστατικό συνέβη κάπου στις αρχές της δεκαετίας του '90 στο Λονδίνο. 

Ο Βασίλειος Κωστέτσος είχε παρουσιάσει ένα σόου στη βρετανική πρωτεύουσα, στο οποίο μεταξύ άλλων συμμετείχε και το γνωστό μοντέλο Μάνος Πανταζής. Αναχωρώντας από Λονδίνο για Αθήνα το μοντέλο θέλησε να κάνει μια φάρσα στις βρετανικές αρχές, η οποία του βγήκε του ξινή καθώς κατέληξε στο κρατητήριο από όπου βγήκε μόνο μετά από παρέμβαση της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Πάντα κατά τα λεγόμενα του Βασίλειου Κωστέτσου. 

«Είχε κάνει μια πλάκα ότι κρατάει βόμβα, όταν πήγε να φύγει στο αεροδρόμιο. Το Λονδίνο δεν σηκώνει τέτοιες πλάκες. Του λένε «τι έχεις μέσα στη βαλίτσα σου»; Λέει «έχω ένα Καλάζνικοφ και μία βόμβα». Λένε «Ωραία, περάστε τον κύριο στο μπουντρούμι».

Παίρνω εγώ τις πρεσβείες, ετοιμάζουμε μια επιστολή που υπέγραφα εγώ ότι ήταν μοντέλο και τον είχα φέρει στο show, πάμε στην αστυνομία και μου λένε «Δείξε μας την κασέτα με το show που πήρε μέρος». Δεν υπήρχε κασέτα. Τελικά, μεσολάβησε ένα πολύ μεγάλο πρόσωπο από τη βασιλική οικογένεια και βγήκε. Η Νταϊάνα ήταν τότε», είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος.