Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ΟΝΝΕΔ: Η ακτινογραφία της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Επανίδρυσης



Πολυτασική αποδεικνύεται η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ. Τα πρόσωπα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή για την Οργανωτική Επιτροπή προέρχονται από όλες τις ομάδες της "γαλάζιας" νεολαίας, με πιο ισχυρή να εμφανίζεται εκείνη των προεδρικών που εκφράζονται από τον υποψήφιο πρόεδρο, Κώστα Δέρβο.

Ερωτηματικό συνεχίζει να αποτελεί ο Ανδρέας Καρασαρίνης ο οποίος μέχρι και σήμερα ανήκε στν ομάδα του Γιάννη Σμυρλή και το Πάρη Σκιαδόπουλου, από όπου  προέρχεται και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Τόλης Παπαποστόλου.

Στην επιρροή του Κώστα Δέρβου ανήκει ο Ανδρέας Ανδρικάκης, από τη ΣΤΕΦ Πειραιά ενώ στην πάλαι ποτέ ομάδα του Μάριου Τσάκα, που είναι γενικός γραμματέας στον Δήμο Γλυφάδας ανήκει η Σοφία Ασλανίδου. Δική του εκπροσώπηση έχει και ο Βασίλης Τσιατσιάμης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ αλλά και ο Θάνος Κολοβός, με τον Θάνο Δουρουκλάκη από το Πολιτικό της Νομικής, στην ίδια ομάδα ανήκει και ο Κώστας Κατζούκης από τη Νομική Αθήνας. Της επιρροής Κολοβού είναι επίσης η Κωνσταντίνα Μπλάτσου και ο Αλέξανδρος Πασιατας από τη Θεσσαλονίκη.

Εκπροσώπηζη έχουν και οι δύο μεγαλύτερες οργανώσεις της Αθήνας, το Πανεπιστήμιο Πειραιά με τον Σταύρο Ευθυμίου και το Πάντειο Πανεπιστήμιο με τον Δημήτρη Τρούπο, επιρροής του Κώστα Μητσόπουλου και του Σάκη Ιωαννίδη αντίστοιχα. Εκπροσώπηση έχει επίσης και η ομάδα του Ανδρέα Τσώκου με τον Αλέξανδρο Κλειτσάκη από τη Λάρισα.

Στην πιο ισχυρή ομάδα του Κώστα Δέρβου, που εκφράζει ουσιαστικά την οδό Πειραιώς ανήκουν επίσης ο δικηγόρος Ανδρέας Κυριακόοπουλος, ο Δημήτρης Μπαρμπάκης, ο Νίκος Παπαχρήστος, ο Γιάννης Χατζής και η Θεοδώρα Παρδάλη.

Εκπρόσωπο έχει παράλληλα και ο δικηγόρος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του αντιπροέδρου, με την Ιωάννα Σακέτου αλλά και οι Παπαποστόλου και Σκιαδόπουλος , τον Πέτρο Πρίνο και τη Χριστίνα Νιανια αντίστοιχα.