Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Οι κλέφτες χρηματοκιβωτίων χτύπησαν στο Άργος



Μελετημένη ως την τελευταία της λεπτομέρεια ήταν η βγαλμένη από το... σινεμά εισβολή σε ένα κατάστημα ειδών κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο του Άργους, που εκτελέστηκε στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, πιθανότατα από την σπείρα που χτυπάει εταιρείες με χρηματοκιβώτια στην βόρεια και δυτική Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες ήταν έξι άνδρες που απέκλεισαν την πρόσβαση στις οδούς που περικλείουν το κατάστημα τοποθετώντας κάδους απορριμμάτων στο οδόστρωμα, σαν οδοφράγματα. Στη συνέχεια, έσπασαν με ένα όχημα την βιτρίνα της εισόδου, μπήκαν στο εσωτερικό και «ξήλωσαν» με γοργές κινήσεις το χρηματοκιβώτιο και την συσκευή καταγραφής πλάνων που ήταν συνδεδεμένη με τις κάμερες.

Τα φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν για να εξιχνιάσουν την κλοπή και αναζητούν πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας άλλων καταστημάτων της περιοχής, εκτιμούν ότι πρόκειται για σπείρα που δρούσε κυρίως στην Πάτρα και αποφάσισε να επεκτείνει το πεδίο δράσης της.