Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Άργος



Συγκλονίζει η 32χρονη: «Με βαράει εδώ και μία εβδομάδα

Στη δημοσιότητα ήρθαν νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό της 32χρονης στο Άργος από τον 34χρονο σύζυγό της, καθώς στην κατάθεσή της η γυναίκα υποστηρίζει πως ο κατηγορούμενος που κρίθηκε προφυλακιστέος, όχι μόνο την ξυλοκοπούσε για μια ολόκληρη εβδομάδα, αλλά πήγε να την πετάξει και από τον Ισθμό της Κορίνθου, ενώ της έβαλε και ένα σπασμένο κινητό μέσα στον πρωκτό της.



Σαρώνει η εγκληματικότητα ανηλίκων

Δεν έχει σταματημό η βία ανάμεσα σε ανήλικους, με θύμα αυτή τη φορά μια μαθήτρια 16 ετών και έναν συμμαθητή της οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν από άλλους μαθητές (οι μαρτυρίες αναφέρουν περίπου 30 άτομα) στο Άργος.



Εργατικό δυστύχημα στο Άργος: 43χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια τοποθέτησης φωτοβολταϊκών

Εργατικό δυστύχημα έλαβε σήμερα στην Αργολίδα, καθώς ένας εργαζόμενος έχασε τη ζωή του ύστερα από πτώση από μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου εγκατάστασης φωτοβολταϊκών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, ένας 43χρονος , ενώ εργαζόταν για την εγκατάσταση φωτοβολταικών, σε στέγη κτιρίου (χυμοποιείο), βρέθηκε στο έδαφος.



Η άγνωστη πυραμίδα της Ελλάδας δυο ώρες μακριά από την Αθήνα

H Πυραμίδα του Άργους, όπως είπαμε, ονομάζεται επίσημα Πυραμίδα του Ελληνικού. Είναι ένα άκρως εντυπωσιακό μνημείο χτισμένο πάνω στην οδική αρτηρία που ένωνε το Άργος με την Τεγέα.



Πρόστιμα σε ιερέα και παρισταμένους χωριού του Άργους

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία βρέθηκε σε εκκλησία στην περιοχή του Άργους (σε χωριό της επαρχίας) – μετά από επώνυμη καταγγελία πολίτη – όπου τελούνταν μνημόσυνο και υπήρχαν περισσότερα από τον προβλεπόμενο αριθμό ατόμων. Μετά τον έλεγχο που έγινε, επιβλήθηκε στον ιερέα πρόστιμο 1500 ευρώ και από 300 ευρώ σε παριστάμενους.



Τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς τη νύχτα στο Άργος

Σφοδρή ήταν η σύγκρουση ενός Citroen C4 που σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην Δαλαμανάρα Άργους στην Αργολίδα.