Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Οι Ελληνίδες που γεννάνε μέσα στο 2018



Αν με μια λέξη θα έπρεπε να χαρακτηρίσουμε την φετινή χρονιά στη ελληνική showbiz είναι η λέξη, εγκυμοσύνη.

Από την Δούκισσα Νομικού μέχρι τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, οι επώνυμες αποκάλυπταν η μια μετά την άλλη τα χαρμόσυνα νέα μπαίνοντας ταυτόχρονα στην πιο γλυκιά αναμονή της ζωής τους.

Δούκισσα Νομικού

 

Ίσως η πιο ευχάριστη είδηση της χρονιάς. Η Δούκισσα παντρεύτηκε τον καλό της Δημήτρη Θεωδορίδη τον Ιούνιο στη Μύκονο και μετά από δυο μήνες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με το ζευγάρι να περιμένει… αγόρι!

Αθηνά Οικονομάκου

 

Τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο περιμένει η πανέμορφη ηθοποιός. Η Αθηνά διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνη της. Το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι!

Μαριέττα Χρουσαλά

 

Το τρίτο παιδάκι περιμένει η Μαριέττα. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια αναμένεται να γεννήσει τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου στην Αμερική. Όσο για το φύλο του μωρού δεν το γνωρίζει κανείς!

Ελεονώρα Μελέτη

 

Τον έρωτα έχει βρει στα μάτια του θεατρικού παραγωγού Θοδωρή Μαροσούλη, η Ελεονώρα Μελέτη, με την παρουσιάστρια να κουβαλάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

 

Η οικογένεια Σοφού θα μεγαλώσει ξανά, καθώς η Σταματίνα διανύει την τρίτη της εγκυμοσύνη. Η παρουσιάστρια και ο γνωστός δικηγόρος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Να σημειωθεί ότι δεν έχουν κρύψει την επιθυμία τους να κάνουν αγοράκι.

Ήβη Αδάμου

 

Μητέρα θα γίνει για πρώτη φορά η γνωστή τραγουδίστρια. Η Ήβη περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Μηχάλη Κουϊνέλη από τους Stavento.

Κατερίνα Τσάβαλου

 

Της τελευταίες μέρες τις εγκυμοσύνης της διανύει η ηθοποιός και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Στεργίου.

Όλγα Λαφαζάνη

 

Την δεύτερη εγκυμοσύνη της διανύει η Όλγα Λαφαζάνη. Η γλυκύτατη παρουσιάστρια και σύζυγος του Νίκου Οικονόμου είναι πιο χαρούμενη από ποτέ ενώ αξίζει να σημειωθεί πως περιμένει αγοράκι.

Ελεάνα Παπαϊωάννου

 

Το πρώτο του παιδί θα κρατούν στην αγκαλιά τους η τραγουδίστρια και ο Δημήτρης Βεργίνης. Το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι.

Βίκυ Καγιά

 

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλιάς Κρασσάς ετοιμάζονται να καλωσορίσουν μία από τις πιο ιδιαίτερες χρονιές της κοινής τους ζωής! Το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει το δεύτερο καρπό του έρωτά του στην αρχή του έτους.

Αθηναΐς Νέγκα

 

Η Αθηναΐς είναι έγκυος και περιμένει κοριτσάκι από το δεύτερο σύζυγό της, ενώ βρίσκεται σε μία από τις πιο χαρούμενες φάσης της ζωής της. Η παρουσιάστρια κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της ΜΜΕ και να το αποκαλύψει στον όγδοο μήνα της κύησης της.

Πηγή κειμένου: 

newpost