Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Οδηγός στη Λαμία έκλεβε παλέτες της εταιρείας του και τις πωλούσε



Δεν του έφτανε ο μισθός από την μεταφορική εταιρεία όπου εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού και σκέφτηκε να συμπληρώνει το εισόδημά του κλέβοντας τις… παλέτες της επιχείρησης, τις οποίες πωλούσε σε άλλη εταιρεία στον Πλατύκαμπο!

Όταν οι εργοδότες του διαπίστωσαν ότι είχε κάνει φτερά μεγάλος αριθμός παλετών, κατέφυγαν στην Ασφάλεια και δήλωσαν ότι υποψιάζονταν τον συγκεκριμένο οδηγό. Η έρευνα που ξεκίνησε, απέδειξε ότι στον τραπεζικό λογαριασμό του είχαν κατατεθεί χρηματικά ποσά από την εταιρεία του Πλατύκαμπου, που μάλιστα είχε κόψει και παραστατικά για την αγορά των παλετών! Έτσι, ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ο οποίος τον παρέπεμψε να δικαστεί με αυτόφωρη διαδικασία.

*** Το ποδήλατο που είδαν στην αυλή του σπιτιού μιας 41χρονης στην περιοχή Κρύα των Ιωαννίνων «γυάλισε» σε τρεις νεαρούς Λίβυους μετανάστες, οι οποίοι μπήκαν μέσα και το έκλεψαν. Όμως, τους αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια και ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν αμέσως και εντόπισαν τους τρεις δράστες ηλικίας 22, 24 και 26 χρόνων με το κλεμμένο ποδήλατο στη διασταύρωση Λυκόστομου, όπου τους συνέλαβαν και τους προσήγαν στην Ασφάλεια. Οι Λίβυοι, που βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.