Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Οδηγός λεωφορείου ξυλοκοπήθηκε άγρια από 3 νεαρούς! (video)



Ήταν λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης όταν το λεωφορείο της γραμμής 219 έκανε στάση στον τερματικό σταθμό πλησίον του ΗΣΑΠ Καλλιθέας... Τρεις νεαροί ηλικίας 20-22 ετών ζήτησαν από τον οδηγό του λεωφορείου να τους ανοίξει την πίσω πόρτα του οχήματος προκειμένου να αποβιβαστούν. Ο οδηγός εξηγώντας τους ότι η πόρτα έχει βλάβη και δεν ανοίγει τους κάλεσε να αποβιβαστούν από τις μπροστινές εξόδους.

Οι τρεις νεαροί απρόκλητα άρχισαν να βρίζουν τον 45χρονο οδηγό και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και στο σώμα με κλωτσιές και γροθιές μέχρι του σημείου, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, που τον πέταξαν έξω από το λεωφορείο. Αμέσως μετά την πράξη τους διέφυγαν τρέχοντας, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου κείτονταν αιμόφυρτος στο οδόστρωμα απ' όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Από τους πρώτους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν τον οδηγό του λεωφορείου ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας, κ. Νίκος Παυλίδης, οδηγός λεωφορείου και ο ίδιος.

Από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο βρίσκονται συγγενείς και συνάδελφοι του οδηγού, ο οποίος έχει περάσει ήδη από τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις και από αξονικό τομογράφο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.