Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Οδηγός λεωφορείου



Οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΑ έγινε ο Άγιος Βασίλης

Χαμόγελα προκάλεσε στους επιβάτες της λεωφορειακής γραμμής 220 Ακαδημία-Άνω Ιλίσια ο οδηγός του την παραμονή των Χριστουγέννων.



Οδηγός λεωφορείου ξυλοκοπήθηκε άγρια από 3 νεαρούς! (video)

Ήταν λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης όταν το λεωφορείο της γραμμής 219 έκανε στάση στον τερματικό σταθμό πλησίον του ΗΣΑΠ Καλλιθέας... Τρεις νεαροί ηλικίας 20-22 ετών ζήτησαν από τον οδηγό του λεωφορείου να τους ανοίξει την πίσω πόρτα του οχήματος προκειμένου να αποβιβαστούν.



Πολίτες κατήγγειλαν οδηγό λεωφορείου για ανάρμοστη συμπεριφορά

Πειθαρχικός έλεγχος θα ασκηθεί σε οδηγό λεωφορείου της γραμμής 81Β (Θεσσαλονίκη-Κουφάλια), έπειτα από καταγγελίες επιβατών για ανάρμοστη συμπεριφορά του, όπως διαβεβαιώνει η διοίκηση του ΟΑΣΘ.



Κρήτη: Αυτός είναι ο οδηγός λεωφορείου που βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι γεμάτο λεφτά

Ένα πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και πιστωτικές κάρτες βρήκε πριν από λίγο οδηγός τουριστικού διώροφου λεωφορείου, κάνοντας την διαδρομή Αεροδρόμιο Ηρακλείου - Μίλατος. Ο λόγος για τον 39χρονο οδηγό Λευτέρη Νταγιαντά...



Κεφαλονιά: Οδηγός λεωφορείου πέθανε την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο

Eνα τραγικό περιστατικό, σημειώθηκε σήμερα στην Κεφαλονιά σε λεωφορείο του δήμου που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πόρο προς Αργοστόλι.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο inkefalonia.gr ο 60χρονος οδηγός έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα το λεωφορείο να πέσει σε παρακείμενη μάντρα, λίγο μετά την περιοχή Σιμωτάτα.