Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο Ρώσος μεγιστάνας Ριμπολόβλεφ βρίσκεται στη Λευκάδα για ψάρεμα (φώτο)



Ο Ρώσος ιδιοκτήτης του Σκορπιού με παραδοσιακό ψαράδικο καϊκι ψάρεψε στα νερά του Ιονίου με παραγάδι και η ψαριά του ήταν εξαιρετική.

Ο Ρώσος μεγιστάνας έχοντας μαζί του έναν ντόπιο ψαρά επαγγελματία, έμαθε τα μυστικά του παραγαδιού και παρακολούθησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, την δύσκολη αλλά συνάμα εντυπωσιακή τέχνη του συγκεκριμένου ψαρέματος.

Μερικά ναυτικά μίλια μακριά από τον Σκορπιό, όπου και εφέτος περνάει τις διακοπές του παρέα με την σύντροφο του μοντέλο Ντάρσα Στράκους την οικογένεια του αλλά και τους καλεσμένους του, ο Ντμίτρι είχε μια ακόμη εξαιρετική εμπειρία μέσω του παραγαδιού!

Στην φωτογραφία ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του  Μονακό παρέα με τον ντόπιο ψαρά Νίκο, που εξήγησε στον Ρώσο μεγιστάνα και στην παρέα του έναν από τους πλέον γνωστούς και παραδοσιακούς τρόπους ψαρέματος.

Συχνά ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ όταν βρίσκεται στην Ελλάδα συναντιέται με ντόπιους στο νησί της Λευκάδας, το οποίο αγαπάει και παραθερίζει στον επίγειο παράδεισο του τον Σκορπιό τα καλοκαίρια. Μάλιστα αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι πριν από την αναμενόμενη ανακαίνιση του Σκορπιού, μια ανακαίνιση που αναμένεται να ξεκινήσει στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων ετών στην χώρα μας, σύμφωνα με πληροφορίες θα αγγίξει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ είναι σίγουρο ότι θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα δημιουργήσει δεκάδες θέσεις εργασίας.