Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

O Πλαστικός Χειρουργός των σταρ του Χόλυγουντ Daniel Baker στην Ελλάδα!



Ο Daniel Baker, ο διεθνής θρύλος του Facelift, που έχει αναλάβει τα πρόσωπα των μεγαλύτερων stars του Hollywood χειρουργεί για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα!

Ο αγαπημένος γιατρός των γνωστότερων ονομάτων της showbiz είναι επίσημος καλεσμένος στο συνέδριο LIVE MAKEOVER AESTHETIC SURGERY SYMPOSIUM που πραγματοποιείται 1-3 Σεπτεμβρίου 2017, στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ και διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά, ο Πλαστικός Χειρουργός, Γιώργος Σκούρας, και ο Χειρουργός ΩΡΛ, Αθανάσιος Σκούρας, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής.

Ο Πλαστικός Χειρουργός, Γιώργος Σκούρας και ο Χειρουργός ΩΡΛ, Αθανάσιος Σκούρας.

 

Στο πρωτοποριακό επιστημονικό γεγονός, διεθνούς ακτινοβολίας και προβολής για τη χώρα μας, στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής, συμμετέχει και ο Ελληνοαμερικανός Spero Theodorou, ο οποίος έχει διακριθεί στις ΗΠΑ ως ο ειδικός στη λιπογλυπτική και πρόκειται να παρουσιάσει μία καινοτόμο μέθοδο αυξητικής και ανόρθωσης γλουτών.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάζονται ζωντανά στους συμμετέχοντες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.

Mάλιστα, μεταξύ των επεμβάσεων θα πραγματοποιηθεί και ένα full face makeover, δηλαδή διπλό χειρουργείο Ρινοπλαστικής και Facelift στην ίδια ασθενή, που θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη αναμόρφωση του προσώπου της.

Τα χειρουργεία θα γίνουν, όπως κάθε χρόνο, στην Κλινική ΡΕΑ, συνδιοργανώτρια του συνεδρίου, και οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούν από τον υπέροχο χώρο του Φάρου, του ΚΠΙΣΝ, μέσω δορυφορικής σύνδεσης, θα υποβάλλουν τα ερωτήματά τους ζωντανά και θα συζητούν με τους χειρουργούς σε πραγματικό χρόνο.

Πιο αναλυτικά, θα παρουσιαστεί:

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, από τον κ. Αθανάσιο Σκούρα, Χειρουργό ΩΡΛ

FACE & NECK LIFT, από τον κ. Γιώργο Σκούρα, Πλαστικό Χειρουργό (η Ρινοπλαστική και το Face & Neck Lift θα γίνουν στην ίδια ασθενή, ως full face makeover)

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ, από τον κ. Γιώργο Σκούρα

FACE & NECK LIFT, από τον κ. Daniel Baker, Πλαστικό Χειρουργό

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ-BRAZILIAN BUTT LIFT, από τον κ. Spero Theodorou, Πλαστικό Χειρουργό

"Το όνειρο και κίνητρό μου, διοργανώνοντας το LIVE MAKEOVER, είναι να καθιερωθεί η Ελλάδα ως διεθνές κέντρο εκπαίδευσης και καινοτομίας στην Πλαστική Χειρουργική.

Η Ελλάδα μας που τα τελευταία χρόνια διασύρεται διεθνώς, ονειρεύομαι να ακούγεται ως το ευρωπαϊκό κέντρο αναφοράς για της εξελίξεις στην Πλαστική Χειρουργική” επισημαίνει ο κ. Γιώργος Σκούρας.

Τα πολλαπλά ζωντανά χειρουργεία από κορυφαίους Έλληνες και ξένους χειρουργούς, η πλούσια θεματολογία και ο εντυπωσιακός χώρος του ΚΠΙΣΝ, αποτελούν αναμφισβήτητα πόλο έλξης για γιατρούς από όλον τον κόσμο, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στη χώρα μας για την καινοτόμο αυτή διοργάνωση.