Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Σταύρος Νιάρχος



Σταύρος Νιάρχος 1909 – 1996

Από τους δυναμικότερους και πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες του 20ου αιώνα, με διεθνή αναγνώριση και καταξίωση. Εφοπλιστής, από τους θεμελιωτές του μεταπολεμικού ελληνικού θαύματος στη ναυτιλία.



Δωρεά 1,7 εκατ. ευρώ από το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Το ΔΣ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ενέκρινε νέα δωρεά προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, ύψους 1,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Προορισμός της δωρεάς είναι η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και σκοπός της η ανακαίνιση υποδομών της Σχολής, αλλά και η παρακολούθηση σεμιναρίων και μεταπτυχιακών σπουδών από Έλληνες αξιωματικούς στις ΗΠΑ.



To Διεθνές Φεστιβάλ Πιάνου 2017 στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Με τις εξαιρετικές συναυλίες του σπουδαίου πιανιστικού σχήματος Piandaemonium ξεκίνησε στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ το Διεθνές Φεστιβάλ Πιάνου 2017, ένα φεστιβάλ αποκλειστικά αφιερωμένο στον «βασιλιά των οργάνων», το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης.



Εντυπωσιακά εγκαίνια για την νέα Εθνική Λυρική Σκηνή με Ηλέκτρα

Μαγική βραδιά από τις λίγες: Τα φώτα του Κέντρου Πολιτισμού  Σταύρος Νιάρχος όλα αναμμένα να σημαίνουν την πανηγυρική πρώτη για την Εθνική μας Όπερα που αποκτά πια τον δικό της, επιβλητικό χώρο. 



Στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος Μακρόν και Τσίπρας για τη συνάντηση με τους επιχειρηματίες

Στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος βρίσκονται Εμμανουέλ Μακρόν και Αλέξης Τσίπρας που έχουν κλειστή συνάντηση με Έλληνες και Γάλλους επιχειρηματίες.



O Πλαστικός Χειρουργός των σταρ του Χόλυγουντ Daniel Baker στην Ελλάδα!

Ο Daniel Baker, ο διεθνής θρύλος του Facelift, που έχει αναλάβει τα πρόσωπα των μεγαλύτερων stars του Hollywood χειρουργεί για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα!