Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας φίλος του Υπουργού Υγείας.. νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ..



Πρόεδρος στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) θα αναλάβει ο οικονομολόγος Παναγιώτης Αρκουμανέας, στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για αναδιοργάνωση και αναβάθμιση του ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ).

 Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων. Όσοι γνωρίζουν καλά το χώρο αναφέρουν ότι ο διορισμός είναι θέμα λίγων ημερών.

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας είναι όμως γνωστός και για δύο ακόμα λόγους. Είναι στενός φίλος του Βασίλη Κικίλια. Μάλιστα επί μήνες κυκλοφορούσε η πληροφορία ότι θα είναι κουμπάρος στο γάμο του υπουργού με την Τζένη Μπαλατσινού, μαζί με τη σύζυγό του και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Εύα Αντωνοπούλου. Κάτι που όμως τελικά δεν συνέβη.

Αυτό όμως που δημιουργεί τον πιο έντονο προβληματισμό είναι οι σχέσεις του Παναγιώτη Αρκουμανέα με τον ισχυρό άνδρα της Novartis, Κωσνταντίνου Φρουζή. Το όνομα του Αρκουμανέα περιλαμβάνεται στη λίστα των φίλων του Φρουζή που τους προτείνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συναντηθεί μαζί τους, μέσω του περιβόητου e-mail που είδε το φως της δημοσιότητας τον Ιούλιο του 2018

 

Πηγή: altsantiri.gr