Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ο Μαρκουλάκης εξηγεί με γράμμα γιατί είναι υποψήφιος στο Επικρατείας της ΝΔ



Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εξηγεί γιατί αποδέχτηκε την τελευταία μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ηθοποιός αναφερόμενος στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «διέψευσε απόλυτα τις προσδοκίες των ανθρώπων που την πίστεψαν». «Αυτά τα 4,5 χρόνια, η ελπίδα τελικά δεν ήρθε, ήρθαν μόνο λάθη, ανικανότητα, επιπολαιότητα, μισαλλοδοξία, διχασμός, απίστευτη αλαζονεία και ψέματα – αδιανόητα ψέματα» σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Μαρκουλάκης.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι καλύτερη μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ και αναφέρει πως «πιστεύει στον Κυριάκο».

«Κι αν το πρόβλημά σου είναι πως δεν τον βρίσκεις αρκετά χαρισματικό επικοινωνιακά, έχω να σου πω πως αυτό ακριβώς με ευχαριστεί ιδιαιτέρως» γράφει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Φτάνει πλέον με τους χαρισματικούς. Κι αν το πρόβλημά σου είναι πως δεν τον βρίσκεις αρκετά χαρισματικό επικοινωνιακά, έχω να σου πω πως αυτό ακριβώς με ευχαριστεί ιδιαιτέρως. Φτάνει πλέον με τους χαρισματικούς -η λέξη έχει χάσει πια το νόημά της-, φτάνει με το πρότυπο του ηγέτη που έχουμε σ’ αυτή τη χώρα και μας έβλαψε τόσο. Του ηγέτη δημαγωγού, που το ταλέντο του εξαντλείται στο να χαϊδεύει τα αυτιά των ψηφοφόρων του. Χρειαζόμαστε, πάνω απ’ όλα, έναν ηγέτη που τολμάει να λέει την αλήθεια στους πολίτες», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Γιατί αυτό που, στην ουσία, θα κριθεί σ’ αυτές τις εκλογές είναι το αν θα μπορέσουμε, κάποια στιγμή σύντομα, όλοι μας, ό,τι κι αν ψηφίσαμε, να αφεθούμε επιτέλους απερίσπαστοι σε ό,τι αγαπάμε κι έχουμε επιλέξει, να πάρουμε σιγά-σιγά πίσω τις ζωές μας, που μας τις έκλεψαν η κρίση και ο διχασμός, και να αισθανθούμε πολίτες μιας κανονικής χώρας για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι» καταλήγει ο γνωστός ηθοποιός.