Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο Γιάννης Βαρδής παντρεύτηκε τη Νατάσα Σκαφιδά στη Λήμνο



Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής ,παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του  Νατάσα Σκαφιδά και βάπτισαν την κόρη τους σήμερα στην Λήμνο .
Έπειτα τον πολιτικό γάμο που έκαναν πριν τη γέννηση του κοριτσιού τους, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά επέλεξαν τη Λήμνο για το διπλό μυστήριο. Κουμπάρος του ζευγαριού είναι ο καλός τους φίλος Γιώργος Λιανός, ενώ η μικρή που θα βαπτιστεί Κατερίνα, θα έχει νονές τις δύο κολλητές της μαμάς της. 

Ο γαμπρός έφθασε στην εκκλησία μαζί με τους φίλους του, πριν από την νύφη, σύμφωνα με το έθιμο. Φορώντας μπλε σκούρο κουστούμι και κρατώντας στα χέρια του τη νυφική ανθοδέσμη από λευκές παιώνιες, πόζαρε έχοντας τους φίλους του στο πλευρό του, όσο περίμενε την νύφη. Πλάι στο γαμπρό, είναι και ο φίλος του Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Μισθοφόρος από το Survivor.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε και η νύφη που έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της. Χαμογελαστή και έχοντας αφήσει κάτω τα μαλλιά της σε ελαφριές μπούκλες η Νατάσα Σκαφιδά έκλεψε τις εντυπώσεις. Κάνοντας μάλιστα, ιδιαίτερα ρομαντική την εμφάνισή της, επέλεξε να φορέσει ένα σταφανάκι στα μαλλιά της.

Δείτε τις εικόνες: