Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ντροπή: Χρεώνουν τις δημοτικές τουαλέτες στους τουρίστες στο Ναύπλιο! (Φωτό+Βίντεο)



Έκπληκτοι έμειναν οι τουρίστες που επισκέφτηκαν το Ναύπλιο, όταν λίγο πριν επιβιβαστούν στο λεωφορείο τους θέλησαν να κάνουν την φυσική τους ανάγκη σε δημοτικές τουαλέτες.

Εκεί, τους περίμενε στην είσοδο μία υπάλληλος του Δήμου η οποία ζητούσε 2 ευρώ στον καθένα προκειμένου να τον αφήσει να χρησιμοποιήσει τις δημοτικές τουαλέτες.

Το συγκεκριμένο σημείο μάλιστα όπως καταγγέλλουν οι τουρίστες είναι ακριβώς πάνω στο δημοτικό παρκινγκ που βρίσκεται στο λιμάνι του Ναυπλίου, όπου σταθμεύουν όλα τα τουριστικά λεωφορεία προκειμένου οι επισκέπτες να περιηγηθούν στην πόλη. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στο φως το protothema.gr η δημοτική υπάλληλος δίνει ρέστα αν χρειαστεί, ενώ για απόδειξη ούτε λόγος!

Αξίζει να αναφερθεί ότι και η πινακίδα που δεσπόζει έξω από τις τουαλέτες αναγράφει πως είναι δημοτικές. 

Οι τουρίστες σχηματίζουν ουρά έξω από τις δημοτικές τουαλέτες. Όταν έρχεται η σειρά τους δίνουν 2 ευρώ στην δημοτική υπάλληλο η οποία τους αφήνει να περάσουν. Προκειμένου να της ξεφύγει κάποιος η δημοτική υπάλληλος κάθεται με αυστηρό ύφος στην είσοδο καιέχει απλωμένο το χέρι της απαγορεύοντάς τους την είσοδο . 

Όπως ήταν φυσικό οι τουρίστες εξεπλάγησαν όταν συνειδητοποίησαν θα έπρεπε να πληρώσουν για να επισκεφτούν δημόσιες τουαλέτες. Όποιος ωστόσο φέρει αντίρρηση στο να καταβάλλει το αντίτυπο των 2 ευρώ, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δημόσιες τουαλέτες. 

«Είναι ένα γκρουπ από την Κίνα. Τους έκανε αρνητική εντύπωση ότι στην μέση του λιμανιού και σε δημόσιες τουαλέτες έπρεπε να πληρώσουν προκειμένου να κάνουν την ανάγκη τους. Τους φάνηκε παράξενο. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου όλα αυτά τα χρόνια στην δουλειά. Αλλά τα τελευταία χρόνια της κρίσης βλέπω ότι ολοένα και περισσότερο όλοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους τουρίστες και να βγάλουν από την μύγα ξύγκι», αποκαλύπτει στο protothema.gr ο συνοδός τους γκρουπ.