Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

Νέο περιστατικό τροφικής δηλητηρίασης στη Λαμία



Ένα νέο περιστατικό τροφικής δηλητηρίασης συνέβη στη Λαμία, με έναν 20χρονο φοιτητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να καταλήγει στο νοσοκομείο.

Ο 20χρονος πήγε μόνος του το βράδυ της Κυριακής στο Νοσοκομείο Λαμίας αφού όπως ανέφερε είχε ενοχλήσεις από την προηγούμενη ημέρα λίγες ώρες μετά το γεύμα (ρύζι με μπιφτέκι) που έφαγε στη Λέσχη του Ιδρύματος. Όσο οι ώρες περνούσαν η κατάσταση της υγείας του νεαρού επιδεινωνόταν. Όταν ο φοιτητής ανέβασε πυρετό προσήλθε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας για να λάβει θεραπεία.

Σύμφωνα με το το lamiareport.gr, ο 20χρονος έφτασε σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι δείκτες του στις εξετάσεις που του έγιναν.

Ο νεαρός μιλώντας στο τοπικό μέσο ενημέρωσης επιβεβαίωσε ότι είχε καταναλώσει μόνο το γεύμα στη Λέσχη με τον ίδιο ωστόσο να πιστεύει ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός, καθώς στα τρία χρόνια που βρίσκεται στη Λαμία, τρώει τακτικά εκεί και ουδέποτε είχε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα. Σημειώνεται ότι ο οργανισμός του νεαρού ανταποκρίθηκε στην αγωγή και ήδη νιώθει καλύτερα.

Το Νοσοκομείο πάντως από την πλευρά του προχώρησε και σε καλλιέργεια κοπράνων, ενώ ενημερώθηκε σχετικά ο ΕΟΔΥ, η 5η ΥΠΕ αλλά και το Πανεπιστήμιο, καθηγητές του οποίου μάλιστα έσπευσαν το ίδιο βράδυ στο Νοσοκομείο για να δουν την κατάσταση του φοιτητή τους και να ενημερωθούν επίσημα για τα ευρήματα για τις δικές τους ενέργειες.