Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Νέο Χτύπημα: Εγκληματικότητας συνέχεια στη Βάρη



Για άλλη μια φορά άγνωστοι δράστες, σήμερα τα ξημερώματα χτύπησαν στο ίδιο σημείο...που πριν λίγες μέρες γράφαμε για το ριφιφί και την διάρρηξη σε γνωστό μεσιτικό γραφείο της περιοχής, επί της οδού Τριπτολέμου 17.  Βλέπετε Εδώ

Αυτή την φορά Άγνωστοι έκλεψαν το Ι.Χ αυτοκίνητο μάρκας Fiat Punto χρώματος μαύρο με αριθμό πινακίδας ΖΥΡ 9694 και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κατοίκους και περαστικούς.

Ο κ. Νίκος Γιαννόπουλος Πολιτικός Μηχανικός ιδιοκτήτης του αυτοκίνητου και του κτίσματος όπου στεγάζονται αρκετά γραφεία και το δικό του (NB Τεχνική Εταιρία),  μιλώντας στο Notiansvoice.gr είπε χαρακτηριστικά «Έχουμε γίνει Σικάγο» φοβόμαστε για τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις μας, κάποιος πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι για αυτήν την κατάσταση, βρισκόμαστε σε συνεχή τρομοκρατία.

Οι περιουσίες μας κινδυνεύουν και μαζί με αυτές και εμείς.

Αναφερόμενος στην κλοπή του αυτοκινήτου, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του μήπως χρησιμοποιηθεί σε ληστείες και τυχόν αξιόποινες πράξεις.

Δήλωση κλοπής κατέθεσε στο Α.Τ Βουλιαγμένης

Παρακαλείτε όποιος δει το όχημα Fiat Punto χρώματος μαύρο με αριθμό πινακίδας ΖΥΡ 9694 να επικοινωνήσει με την Άμεση Δράση 100, στο τηλέφωνο 6944198888 κ. Νικος ή με την εφημερίδα μας.