Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Βάρη



Kουκουλοφόροι με την απειλή μαχαιριού λήστεψαν 85χρονη στη Βάρη

Τον τρόμο στα χέρια τριών αδίστακτων διαρρηκτών έζησε τα ξημερώματα της Παρασκευής μια 85χρονη στη Βάρη.

Συγκεκριμένα, τρία άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στο σπίτι της 85χρονης από παράθυρο που παραβίασαν και με την απειλή μαχαιριού της πήραν ότι βρήκαν μέσα και διέφυγαν.

 



8 λόγοι για να ξεκινήσετε γυμναστική με βάρη

Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τις ασκήσεις cardio, την αερόβια γυμναστική ή τα μηχανήματα του γυμναστηρίου όπως το ποδήλατο και τον διάδρομο. Σύμφωνα, όμως με μια νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο αμερικανικό περιοδικό Obesity, οι ασκήσεις με βάρη μπορούν να είναι πιο αποτελεσματικές για τις γυναίκες που θέλουν να έχουν ένα καλλίγραμμο και υγιές σώμα.



Αγνωστοι ανατίναξαν ATM στη Βάρη

Εκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ATM που βρισκόταν στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ επί της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου και Κερκύρας.

Οι δράστες αφαίρεσαν κασετίνες με άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος.

 



Αυτοί είναι οι ληστές που ρήμαζαν σπίτια σε Βουλιαγμένη, Βάρη και Γλυφάδα (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραξαν ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες στα νότια προάστια.

Η εγκληματική ομάδα εξαρθρώθηκε την 21-9-2018 από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τους: 



Νέο Χτύπημα: Εγκληματικότητας συνέχεια στη Βάρη

Για άλλη μια φορά άγνωστοι δράστες, σήμερα τα ξημερώματα χτύπησαν στο ίδιο σημείο...που πριν λίγες μέρες γράφαμε για το ριφιφί και την διάρρηξη σε γνωστό μεσιτικό γραφείο της περιοχής, επί της οδού Τριπτολέμου 17.  Βλέπετε Εδώ



Χάος στις υπηρεσίες καθαριότητας Γλυφάδας και Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

Σε μια περίοδο αβεβαιότητας και δυσλειτουργίας έχουν εισέλθει οι...Υπηρεσίες Καθαριότητας των περισσότερων Δήμων της χώρας.

Η ολοκλήρωση του διαγωνισμού που διενήργησε το ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού που θα στελεχώσει τα πόστα όπου μέχρι σήμερα κυριαρχούσαν οι συμβασιούχοι, έχει δημιουργήσει πρωτοφανή προβλήματα που κανείς δεν είχε προβλέψει.