Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Νεκρή στο διαμέρισμά της βρέθηκε η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα



‘Εφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα. Η Ρένα Πάντα ήταν μια σημαντική φωνή των δεκαετιών του ΄70 και του ΄80 με σπουδές φωνητικής στην Αμερική. Μάλιστα η τραγουδίστρια που αντιμετώπιζε τελευταία και οικονομικά προβλήματα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της. Η τραγουδίστρια πάλευε τον τελευταίο καιρό με τον καρκίνο και τελικά δεν τα κατάφερε…

Τη δυσάρεστη είδηση του θάνατου της έκανε γνωστή ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας γράφοντας: «Ακόμα ενα δυσαρεστο..Λιγη ωρα πριν βρεθηκε νεκρη στο σπίτι της η γλυκεια τραγουδιστρια των 70’80 Ρένα Πάντα….Δοκιμαζόταν τελευταια πολύ…. Σε λιγο θα διοργανωνόταν εκ νέου συναυλία φιλανθρωπικου χαρακτηρα προς βοήθεια της.. Δέν Πρόλάβαμε.. Ακόμα ενα θυμα της μεγαλης κρισης που μαστιζει την πατριδα μας.. Αντίο γλυκεια μας Ρένα»

Όπως διαβάζουμε στο ogdoo.gr, Sε ηλικία μόλις 16 ετών πρωτοεμφανίστηκε σε νυκτερινό κέντρο, ενώ την ίδια χρονιά ηχογράφησε τα πρώτα της προσωπικά 45άρια. Το καλοκαίρι του 1974 τραγούδησε στη Λευκωσία, όπου έζησε από κοντά την Τουρκική εισβολή. Τα επόμενα χρόνια εμφανίστηκε πλάι στον πατέρα της στα καλύτερα ελληνικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, όπου συνεργάστηκε με το Γιώργο Ζαμπέτα, το Δημήτρη Μητροπάνο, τη Μαίρη Λίντα.