Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 -
Συννεφιά

19 °C

Σήμερα, 29. Νοεμβρίου 2021

Νέα σύλληψη για το κύκλωμα κοκαΐνης στα ΧανιάΗ υπόθεση με το κύκλωμα κοκαΐνης στα Χανιά δεν έχει κλείσει, καθώς οι δικαστικές αρχές που διενεργούν την προανάκριση για την πλήρη αποκάλυψη όλων των πλευρών και των διασυνδέσεων του κυκλώματος. συνεχίζουν να καλούν για κατάθεση παλιούς αλλά και νέους μάρτυρες.

 

Σήμερα, την πόρτα του ανακριτή πέρασε  ένας από τους 34 εμπλεκόμενους στην υπόθεση, ηλικίας 63 ετών, ο οποίος συνελήφθη πριν από πέντε ημέρες ενώ μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πλέον αναμένεται η απόφαση για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι, σύμφωνα με το flashnews.gr. 

Οι δικαστικές αρχές «ξεσκονίζουν» το κύκλωμα κοκαΐνης και δεν αποκλείεται από τις καταθέσεις να προκύψουν στοιχεία για νέες συλλήψεις, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν ασκηθεί νέες διώξεις.  Στους ήδη εμπλεκόμενους, συγκαταλέγονται 29 κάτοικοι Χανίων, ένας από το Ρέθυμνο και τέσσερις αλλοδαποί από  Ρωσία, Γεωργία, Μολδαβία, Λευκορωσία.

Υπενθυμίζεται ότι στην ογκωδέστατη δικογραφία που σχηματίστηκε, εμπλέκονται συνολικά 34 άτομα από τους οποίους, έχουν συλληφθεί συνολικά 14 (συμπεριλαμβανομένου και της πρόσφατης σύλληψης) ενώ οι υπόλοιποι 20 δεν ανευρέθησαν στις εφόδους των αστυνομικών και αναμένεται να κληθούν στις Δικαστικές αρχές στην πορεία εξέτασης της υπόθεσης. Οι 11, μετά τις πρώτες απολογίες τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι ενώ οι δύο, αφέθησαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.