Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Νέα κόντρα: Η απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη στις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του



Τέλος δεν έχει η δημόσια κόντρα του Ανθιμου Ανανιάδη, με την πρώην σύντροφό του Μαρία-Νεφέλη Γαζή.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως πέρασε τις γιορτές μακριά από το παιδί του γιατί από την πλευρά της μητέρας αμφισβητείται πως είναι ο βιολογικός πατέρας. Η πρώην σύντροφός του πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας πως έχει αποδεικτικά στοιχεία για τις απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένειά της από τον ηθοποιό.

Σε ανακοίνωσή του, ο Ανθιμος Ανανιάδης αναφέρει ότι τον πνίγει η αγανάκτηση και ο θυμός, αλλά σημειώνει ότι δεν θα παρακολουθήσει «τον ολισθηρό κατήφορο της άλλης πλευράς, έστω και αν σκοπίμως αποκοπεί στην δημόσια απαξίωση και διαπόμπευση του προσώπου μου και στον στιγματισμό της  δημόσιας εικόνας μου, και να προτάξω την υπεράσπιση του συμφέροντος ενός νηπίου άμοιρου των όποιων δόλιων κινήτρων».

Αναλυτικά η απάντηση του Ανθιμου Ανανιάδη:

Οσο και αν ως ένα κοινό άνθρωπο με πνίγουν συναισθήματα αγανάκτησης και θυμού από την διαχείριση και εκμετάλλευση, από την πλευρά της πρώην συντρόφου μου και του στενού της περιβάλλοντος, ψευδών πτυχών της διαπροσωπική μας σχέσης, συνειδητά επιλέγω, με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που εγώ πρεσβεύω και μου εμφύσησε η οικογένειά μου, να μην παρακολουθήσω

Αυτό το τελευταίο πάντα πρυτανεύει στο μυαλό και την ψυχή μου ανεξάρτητα της εκβάσεως της επιστημονικής διερεύνησης της βιολογικής μου σχέσεως με αυτό.

Εύχομαι και λόγω των ημερών ο Θεός να μας φωτίσει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων όπως επιτάσσει το δίκαιο και η ηθική.

Με την πεποίθηση ότι θα γίνει σεβαστή η αλήθεια και η έκκληση μου
Άνθιμος Ανανιάδης