Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Μποτιλιάρισμα λόγω έργων στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης



Μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή την ώρα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης. Οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες ιδιαίτερα στο οδικό τμήμα από τον κόμβο Επταπυργίου έως την έξοδο Αγίου Παύλου.

Σύμφωνα με την αστυνομία σε αυτό το κομμάτι της περιφερειακής είναι που εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα και οι καθυστηρήσεις καθώς πραγματοποιούνται έργα συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και λειτουργεί , στο ρεύμα προς ανατολικά, μόνο η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία θα ρυθμίζεται ανάλογα με τις εργασίες που θα εκτελούνται

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης από ισόπεδο κόμβο με Ε.Ο. 1 Αθήνα-Θεσσαλονίκη έως ισόπεδο κόμβο με Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκη-Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Κ13», που εκτελείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα Τρίτη 08-08-2017 έως και την Πέμπτη 10-08-2017 και μόνο κατά τις ώρες 06:00 έως 14:00, θα εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα, στο πλαίσιο των οποίων, σταδιακά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε μέχρι και δύο κάθε φορά λωρίδες κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς ανατολικά της Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης, στο τμήμα της μεταξύ των ΑΚ Κ7 (Άγιος Παύλος ? Συκιές ? Επταπύργιο) και Κ8 (Κέντρο-Τριανδρία).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις ελεύθερες κάθε φορά λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας της Περιφερειακής Οδού.

Το πρόγραμμα των εργασιών στην περιφερειακή σύμφωνα με Διεύθυνση τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιούνται για δύο εβδομάδες από τη διεύθυνση τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Από Τρίτη 8 Αυγούστου έως την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ7 (Άγιος Παύλος, Συκιές, Επταπύργιο) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ8 (Τριανδρία, Κέντρο) με κατεύθυνση προς ανατολικά. Ο αποκλεισμός θα πραγματοποιηθεί εν αρχή σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας στη συνέχεια σε μία λωρίδα κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Έως την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 και από την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 έως την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργείου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς δυτικά.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.