Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας δεν έχει πάρει είδηση οτι η ΝΔ έχει αλλάξει



«Η Νέα Δημοκρατία άλλαξε, μόνο ο κ. Τσίπρας δεν το έχει πάρει είδηση», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη σε σημερινή της ραδιοφωνική συνέντευξη, στις οποίες μίλησε για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις εκλογές.

«Το κλίμα για τη Ν.Δ. είναι ιδιαίτερα θετικό. Βλέπω ένα κόσμο, ο οποίος δεν μάς άκουγε καν τον Ιανουάριο κι ο οποίος σήμερα ακούει τα επιχειρήματά μας. Πιστεύω ότι θα εμπιστευτεί τη Ν.Δ. ως κορμό της επόμενης κυβέρνησης, μιας κυβέρνησης ευρείας συμμαχίας, δηλαδή μιας κυβέρνησης ευρείας συνεργασίας, έτσι ώστε να έχει σταθερότητα για τα επόμενα τρία χρόνια», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη στον «ΒΗΜΑ FM».

Και συμπλήρωσε: «Πρώτα από όλα, η Ν.Δ. άλλαξε, μόνο ο κ. Τσίπρας δεν το έχει πάρει είδηση. Κι εννοεί να πολεμάει ακόμα στα σποτάκια του τον κ. Σαμαρά ή να λέει σήμερα ότι έχει απέναντί του το σύστημα Σαμαρά. Ο κ. Τσίπρας πρέπει να καταλάβει ότι η Ν.Δ. άλλαξε! Άλλαξέ όσο θα θέλαμε; Δεν ξέρω. Αλλά άλλαξε βασικά. Δεν μάς παίρνει να χάσουμε ούτε μια μέρα για τις διαρθρωτικές αλλαγές, είναι κοινός τόπος μέσα στη Ν.Δ. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι μας στον ντορβά και να συνεργαστούμε και να μην έχουμε την αλαζονεία να πιστεύουμε ότι μόνοι μας έχουμε όλες τις δυνατότητες να σώσουμε τη χώρα».

«Δεν έχω αντίρρηση να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, τη μη κυβέρνηση φοβάμαι. Αυτό το οποίο φοβάμαι, είναι ότι θα ξανά μπούμε στις ίδιες περιπέτειες. Δεν αντέχουμε άλλα πειράματα, η αντίδραση η λογική και θεμιτή, φαντάζομαι, όταν βλέπει κανείς σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο δείχνει τον κ. Μεϊμαράκη κι από κάτω τη λίστα Λαγκάρντ. Είναι απίστευτο θράσος. Είναι η απόλυτη παραπληροφόρηση», επισήμανε.