Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μητσοτάκης: Δεδομένη η εθνική γραμμή - Γεννηματά: Επιμένω σε συμβούλιο αρχηγών



Τον Αλέξη Τσίπρα και τη Φώφη Γεννηματά είδε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για τα αποτελέσματα των επαφών του στις ΗΠΑ και για τα ελληνοτουρκικά. Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του πρώτου στη Βουλή, η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς για τα αποτελέσματα των επαφών του στις ΗΠΑ αλλά και για τον εκλογικό νόμο με την Φώφη Γεννηματά να διαδέχεται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφειο του πρωθυπουργού στη Βουλή προκειμένου να ενημερωθεί από τον κ. Μητσοτάκη για το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Μιλώντας μπροστά στις κάμερες ο κ. Μητσοτάκης και η κυρία Γεννηματά αναφέρθηκαν αρχικά στην προηγούμενη συνάντηση που είχαν όταν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ήταν ασθενής ενώ δεν έλειψαν και οι πολιτικές αναφορές με τον πρωθυπουργό να τονίζει ότι «η εθνική γραμμή είναι δεδομένη» για να απαντήσει η Φώφη Γεννηματά «μακάρι» και να επιμείνει στο αίτημά της για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

Μητσοτάκης: Τι να σε κεράσω;
Γεννηματά: Νεράκι
Μητσοτάκης: Την τελευταία φορά ήσουν καταβεβλημένη σε βλέπω καλά
Γεννηματά: Ξεκουραστηκαμε στις γιορτές, εσύ από τα βουνά κατευθείαν στα βαθιά
Μητσοτάκης Ήταν μόνο τριήμερη η ξεκούραση στο βουνό, αλλά αναζωογονητική
Γεννηματά: Στα βαθιά τώρα, είχα προτείνει πριν φύγεις εθνική γραμμή δεν το ήθελες. Καλή η ενημέρωση αλλά επιμενω σε συμβούλιο αρχηγών
Μητσοτάκης: Η εθνική γραμμή είναι δεδομενη. Νομίζω ότι μετά τη συνάντηση μας θα το διαπιστώσεις
Γεννηματά: Μακάρι να είναι δεδομένη η εθνική γραμμή