Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μιλένα Αποστολάκη: Από που γνώριζε τη Ρωσίδα κατάσκοπο Μαρία Τσάλα..



Η αποκάλυψη πως η «Μαρία Τσάλλα», είναι η Ρωσίδα κατάσκοπος, Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα, άφησε άναυδους όλους τους κοντινούς της ανθρώπους, αλλά και την υποψήφια βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, η οποία έμενε στην ίδια πολυκατοικία στο Παγκράτι.Μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, «Live News», η κυρία Αποστολάκη, ήταν έκπληκτη καθώς δεν περίμενε πως στην πολυκατοικία της θα υπήρχε κατάσκοπος.

«Ήταν έκπληξη χθες το απόγευμα όταν κατέβηκα στην είσοδο της πολυκατοικίας και είδα δημοσιογράφους και κάμερες το ενημερώθηκα, ήταν μία έκπληξη», είπε αρχικά.Ακόμα η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, σημείωσε πως δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με την κατάσκοπο καθώς η πολυκατοικία που μένει είναι παλιά και οι ενοικιαστές αλλάζουν συχνά.

«Είναι μία πολυκατοικία της δεκαετίας του ’60, από τις παλιές κλασικές μεγάλες πολυκατοικίες με τα πολλά διαμερίσματα, έτσι πλέον είμαστε πολύ λίγοι ιδιοκτήτες και η μεγάλη πλειοψηφία είναι ενοικιαστές και υπάρχει και το Airbnb. Η κοπέλα εμφανίστηκε όταν το Airbnb σταμάτησε λόγω πανδημίας, στην καρδιά της καραντίνας και με τόσο μεγάλη αλλαγή ενοικιαστών οι σχέσεις είναι ρηχές και βραχείες», προσέθεσε.

Ωστόσο όπως είπε αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν το μαγαζί που διέθετε το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά πίστευε ότι θα έκλεινε σε λίγους μήνες. «Την έβλεπα στην είσοδο και στην έξοδό της πολυκατοικίας και στο ασανσέρ. Η επικοινωνία μας ήταν μια τυπική «καλημέρα-καλησπέρα». Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το μαγαζί, μου φαινόταν θνησιγενές, ένα μαγαζί που δεν υπήρχε περίπτωση να ευδοκιμήσει εδώ. Δεν πούλαγε πλεκτά ή ρούχα, ήταν ακόμα πιο εναλλακτικό, πούλαγε νήματα και μαλλιά», είπε η κυρία Αποστολάκη.

Μάλιστα όπως είπε «όλο αυτό το διάστημα δεν είχα δει ποτέ μου άνθρωπο μέσα στο κατάστημα παρά μόνο ένα κορίτσι που καθόταν και συνήθως έπλεκε».

Οι πληρωμές με 100 ευρα!
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως τα ελληνικά της Ρωσίδας κατασκόπου ήταν άπταιστα, ενώ ήταν και οικονομικά επιφανής.

«Επειδή η επικοινωνία μας ήταν μονολεκτική ένα γεια, καλημέρα, καλησπέρα, δεν διέκρινα τίποτα το αλλοδαπό», είπε ακόμα.

Στη συνέχεια η κυρία Αποστολάκη μετέφερε δύο ενδιαφέροντα στοιχεία, τα οποία της μετέφερε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας μετά την αποκάλυψη πως η «Μαρία Τσάλλα» είναι η Ρωσίδα κατάσκοπος Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα.

«Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας μου είπε δύο ενδιαφέροντα στοιχεία. Τα ελληνικά της ήταν πλούσια και άρτια, είχε πάρα πολύ καλό λεξιλόγιο, υπήρχε μια μικρή προφορά ενός ανθρώπου από δυτική χώρα, όχι από ανατολική, το δεύτερο είναι ότι πάντα πλήρωνε τα κοινόχρηστα με 100ευρα».

Σύμφωνα με την κ. Αποστολάκη, «ήταν η τέλεια κατάσκοπος, ήταν απολύτως απαρατήρητη, τίποτα που να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον να την ξανακοιτάξεις. Το μόνο περίεργο ήταν το να ανοίξει κάποιος αυτό το μαγαζί που ήταν θέμα μηνών το πότε θα κλείσει».