Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου σύμφωνα με την οικογένειά τουΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς σύμφωνα με την οικογένειά του, εντοπίστηκε η σορός του στην περιοχή «Ευαγγελίστρια».

Ο τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του άτυχου άνδρα που αγνοείτο εδώ και μέρες, φαίνεται πως γράφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας (22/1), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, η οικογένεια ενημερώθηκε για την εύρεση της σορού του αγνοούμενου.

Όπως αναφέρθηκε, η οικογένεια ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα των ερευνών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής γύρω από τη λίμνη στο Μεσολόγγι στην περιοχή «Ευαγγελίστρια» που οδήγησαν και στην εύρεση της σορού.

Στο σημείο επιχειρούσαν τέσσερα αυτοκίνητα της Αστυνομίας και ένα της Πυροσβεστικής και μέσα σε λίγα λεπτά φαίνεται πως έφτασαν στον εντοπισμό της σορού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό στον κάμπο εντελώς ακάλυπτη.

Μάλιστα, η Ελληνική Αστυνομία και η Πυροσβεστική είχαν περάσει ξανά από το συγκεκριμένο σημείο και δεν είχαν εντοπίσει τη σορό του 31χρονου γεγονός που προκαλεί ερωτήματα στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται πως υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/1) στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας στην υπόθεση του Μπάμπη Κούτσικου.

Το χρονικό

Ο Μπάμπης εξαφανίστηκε από το Μεσολόγγι το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου. Ο 50χρονος κρεοπώλης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε, καθώς τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε σημείο που του ζήτησε ο 31χρονος, καθώς θα πήγαινε για κυνήγι.

Οι αντιφάσεις του και τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της έρευνας τον έχουν φέρει με την πλάτη στον τοίχο. Προκάλεσαν τη σύλληψή του και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Από την πρώτη του προσαγωγή για την υπόθεση, ο 50χρονος κρεοπώλης υποστήριζε πως έχει ένα κενό μνήμης 50 λεπτών, επειδή έκανε χρήση ουσιών. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων όμως, που βγήκαν καθαρές, έδειξαν πως και πάλι δεν έλεγε την αλήθεια.

Εκείνο το διάστημα άλλωστε που ο κρεοπώλης υποστήριζε ότι έκανε χρήση ουσιών, διαπιστώθηκε πως είχε στείλει μηνύματα σε φίλους του, τα οποία στη συνέχεια φρόντισε να διαγράψει.

Οι αστυνομικοί τις προηγούμενες μέρες είχαν ξεσκεπάσει άλλες 6 αντιφάσεις του κρεοπώλη: ανέφερε ψευδώς ότι επέστρεψε απευθείας στο σπίτι του, με κάμερες ασφαλείας να δείχνουν πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Δεν είχε αναφέρει ότι μίλησε με τον 36χρονο φίλο του, πριν και μετά την εξαφάνιση. Υποστήριζε ότι δεν είχε το κινητό του μαζί, αλλά διαπιστώθηκε ότι έλεγε ψέματα. Επικαλέστηκε «κενό» μνήμης 50 λεπτών αλλά στο διάστημα αυτό αντάλλασσε μηνύματα και τηλεφωνήματα που διέγραψε.

Όπως διαπιστώθηκε ο κρεοπώλης κάλεσε τον Μπάμπη την ημέρα της εξαφάνισης και όχι το αντίθετο, όπως προέκυψε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Ο 50χρονος και ο Μπάμπης φαίνεται να βρίσκονταν στο ίδιο σημείο για πολλή ώρα, με τον χασάπη να μην μπορεί να δώσει εξήγηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σορός του Μπάμπη εντοπίστηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια, εκεί που είχαν εστιαστεί οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, την ώρα που η οικογένεια ενημερώνονταν για την ύπαρξη στοιχείου, αυτοκίνητα της πυροσβεστικής και τρία συμβατικά οχήματα έφτασαν στο σημείο των ερευνών.

Σημειώνεται ότι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έφτασε το πρωί της Δευτέρας (22/1) στον ανακριτή ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία.