Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Μέσω facebook απαντά ο Πολάκης για τους "χαμένους" ασθενείς



Τρεις ημέρες μετά την πρωτοφανή συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε χειρουργικές επεμβάσεις στο δημόσιο νοσοκομείο Ζακύνθου, ο κ. Παύλος Πολάκης απάντησε σε όσα λέγονται για την «εξαφάνιση» των ασθενών την επομένη του χειρουργείου.

«Αυτοί που ειναι του χώρου της υγείας και κατάλαβαν ακριβως τι κάναμε χθες στη Ζάκυνθο με τους δυο συναδέλφους χειρούργους απο την Κυπαρισσια (Καλοφωλιας και Συκαλιας)και το συνάδελφο αναισθησιολόγο απο τα Γιάννενα(Σουλιώτη),με ρωτούν ακόμα πως το τολμήσαμε ..
Η απαντηςη ειναι δυο πράγματα
1)Η γνώση ειναι δυναμη
Και όπως λέει και μια μαντινάδα
2) Το πρωτο χάρισμα τ' αντρούς
ειναι να μη φοβάται
να βάζει το κορμί μπροστά
χωρίς να το λυπάται
 
Αυτο ΔΕΝ μπορουν ουτε να το καταλάβουν ουτε να το ΦΤΑΣΟΥΝ όλοι αυτοί οι δήθεν άριστοι ,οι δήθεν δημοσιογράφοι ,οι δήθεν αναλυτές ,οι δήθεν φιλελεύθεροι που κατοικοφωλευουν στις πίστες των ΜΜΕ της διαπλοκής ....(αλλα και κάποιοι "πολύ αριστεροί" που τους χαλιεται το όνειρο της παγκόσμιας επανάστασης)
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ !!!!» είναι η πρώτη ανάρτηση που έκανε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης για να απαντήσει στις ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ και της ΟΕΝΓΕ. Οι απαντήσεις διανθίζονται με τις αγαπημένες του εκφράσεις για τον πόλεμο κατά της σαπίλας και για τις επιθέσεις από τα βοθροκάναλα.
 
Στις αιτιάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Ζακύνθου ότι εκτοπίστηκε το προσωπικό του νοσοκομείου με τρόπο προσβλητικό και ιταμό και καταλογίστηκε ακόμη και δολιοφθορά, δεν απάντησε.  Επέλεξε να στοχοποιήσει τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ζακύνθου, ότι «έχτιζε σενάρια που καταστράφηκαν». Διατύπωση ήπια αν αναλογιστεί κάποιος ότι πριν από τρεις εβδομάδες ο κ. Πολάκης είχε αποκαλέσει τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου «νονό» και τον προειδοποιούσε να σταματήσει – πάντα μέσω ανάρτησης φυσικά…
 
Έπειτα και από την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ την Παρασκευή ότι οι τρεις χειρουργημένοι ασθενείς «αγνοούνται» καθώς πήραν αμέσως εξιτήριο από το νοσοκομείο Ζακύνθου, ο αναπληρωτής υπουργός υπερέβη τον εαυτό του σε ό,τι αφορά την τακτική της παραπλάνησης και του αντιπερισπασμού. Από τα Τρίκαλα όπου θα παρουσίαζε το Νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο στην Υγεία, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, έκανε την ανάρτησή του, περιγράφοντας της ως «Απάντηση στο σημερινο χυδαίο, αντιεπιστημονικό, ρατσιστικό παραλήρημα της ΠΟΕΔΗΝ και του προεδρου της ο οποιος εκτελεί συμβόλαια προστασίας της σαπίλας του συστήματος που τον ανέδειξε:
ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΧΑΙΡΟΥΝ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ !!!
Εσεις έχετε αρρωστήσει βαρια απ´οτι φαίνεται που καταστράφηκαν τα σενάρια που χτίζατε τόσο καιρο σε αγαστής συνεργασία με τον Καψαμπέλη. Τωρα θα ασχοληθούν άλλοι μαζί σας όχι εμεις....».