Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 -

Μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ: Με Επιχείρηση-σκούπα συνελήφθη άκρως... επικίνδυνος 92χρονος(!!!) καστανάςΤην ώρα που η εγκληματικότητα στην Ελλάδα έχει χτυπήσει κόκκινο με τα καθημερινά κρούσματα βίας εις βάρος ηλικιωμένων να «κοσμούν» τα δελτία ειδήσεων, οι μεγάλες επιχειρήσεις η μία μετά την άλλη φοροδιαφεύγουν συστηματικά και ο Ελληνας πεινάει γιατί οι τοκογλύφοι-δανειστές μοιάζουν και είναι αδίστακτοι και η ανίκανη συγκυβέρνηση έχει φτάσει πολύ πιο κάτω από τον πάτο του βαρελιού, μία... τρομερή επιτυχία της ΕΛΑΣ μας κάνει εθνικά υπερήφανους!

Η αστυνομία λοιπόν, στη Θεσσαλία με Επιχείρηση-σκούπα συνέλαβε επιτέλους έναν επικίνδυνο 92χρονο καστανά!

Ο υπερήλικος, όπως αναφέρει το thessalianews.gr, συνελήφθη γιατί δεν είχε ταμειακή μηχανή, ενώ οι αστυνομικοί του κατάσχεσαν τα κάστανα και τη φουφού χωρίς όμως το δελτίο τύπου της αστυνομίας να διευκρινίζει εάν η φουφού ήταν αναμμένη ή όχι.

Το πιθανότερο ήταν πως ήταν αναμμένη διότι στον υπερήλικα αποδόθηκε και η κατηγορία «της παράνομης χρήσης ρυπαίνοντος μηχανισμού»...

Μάλιστα, επειδή είναι η δεύτερη φορά που δικάζεται για αυτό, ο 92χρονος μπορεί να φάει ποινή έως 32 μήνες!

Χαράς ευαγγέλιο λοιπόν η είδηση και για τους ευαίσθητους σε θέματα περιβάλλοντος συμπολίτες μας, αλλά και για τις αρκούδες του Βόρειου Πόλου που πλέον είναι αναπαυμένοι πως μια σημαντική ρυπογόνος εστία υπεύθυνη για το φαινόμενο του θερμοκηπίου εξαλείφθηκε.

Εμείς με τη σειρά μας να αποδώσουμε τα εύσημα στις Αρχές, διότι πλέον ο Ελληνας θα κοιμάται πιο ήσυχος γνωρίζοντας τις ικανότητες και το -μερικές φορές- τρομερό αστυνομικό δαιμόνιο της ΕΛΑΣ...

Πηγή κειμένου: 

Ιωάννης Λέων - greekpress.gr