Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Με... ποδοσφαιράκι χαλάρωσε στη Σύρο ο Στουρνάρας!



Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο γι' αυτόν, καθώς βοήθησε όποτε χρειαζόταν την κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να φορτίσει τις «μπαταρίες» του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο κεντρικός τραπεζίτης μετέβη στη Σύρο, όπου, ειρήσθω εν παρόδω, διατηρεί εξοχικό σπίτι, και είχε την ευκαιρία να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης με φίλους και συγγενείς.

Παράλληλα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, φρόντισε να κάνει τη διαμονή του στο κυκλαδίτικο νησί ακόμα πιο ευχάριστη παίζοντας… ποδοσφαιράκι με τους φίλους του.

Το ποιος κέρδισε δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο μάλλον η νίκη... πήγε στους μικρούς της παρέας.

Βέβαια, ο κ. Στουρνάρας δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε και μερικές βουτιές στις παραλίες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σε συνομιλίες του με κατοίκους της Σύρου και τουρίστες που συνάντησε τυχαία κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί ήταν ιδιαίτερα φιλικός και εξέφραζε την αισιοδοξία του για την πορεία της χώρας το επόμενο διάστημα.