Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Mad Riders & 7D Zone Ένα extreme show και ένα μοναδικό παιχνίδι πολλαπλών διαστάσεων αποκλειστικά στο Allou! Fun Park!



Το Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, κάνει το φετινό Πάσχα μοναδικό με νέες συναρπαστικές εμπειρίες που προσφέρουν θέαμα για όλες τις αισθήσεις!

Extreme show με φουλ αδρεναλίνη από τους Mad Riders και διασκέδαση σε 7 διαστάσεις στην οθόνη του 7D Zone συνδυάζονται, κάνοντας το Allou! Fun Park τον ιδανικό προορισμό ψυχαγωγίας για όλους!

Από την Μεγάλη Πέμπτη και μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου, η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο με μια extreme κούρσα, που θα σου κόψει την ανάσα.

Οι «Mad Riders» έρχονται αποκλειστικά στο Allou! Fun Park με ένα εντυπωσιακό show που παρουσιάζεται δωρεάν για όλους τους επισκέπτες: 3 μηχανές μεγάλου κυβισμού περιστρέφονται ταυτόχρονα μέσα στη μεταλλική σφαίρα του Globe of Death, αψηφώντας τους νόμους της φυσικής!

Τρελοί ή τολμηροί; Ό,τι κι αν είναι, οι Mad Riders υπόσχονται να μας καθηλώσουν σε ένα θέαμα με τσίτα τα γκάζια, που το απολαμβάνουμε με την υποστήριξη του Skye Energy Drink!

Το αγαπημένο σε όλους 4D Gate ανανεώνεται και μεταμορφώνεται πλέον σε 7D Zone! Το μοναδικό στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα στην Ευρώπη, ανοίγει την εμπειρία πολλαπλών διαστάσεων προσθέτοντας 3 επιπλέον εφέ!

Καπνός, χιόνι αλλά και μυρωδιές έρχονται να προστεθούν σε νερό, αέρα και αίσθηση αφής δημιουργώντας μια «πολυδιάστατη» και ρεαλιστική εμπειρία, που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βιώνεις πραγματικά με όλες σου τις αισθήσεις όσα διαδραματίζονται στην οθόνη, καθισμένος αναπαυτικά στη κινούμενη δερμάτινη πολυθρόνα της αίθουσας και φορώντας τα 3D γυαλιά σου. Στο 7D Zone έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις 3 νέες ταινίες με τα νέα αλλά και όλα τα γνωστά εφέ: Time Out, Penguin Express και Panic House.

Πάσχα στην πόλη; Το Allou! Fun Park σε περιμένει για ατέλειωτη διασκέδαση και θέαμα που δεν έχεις ξαναδεί!
Allou! Fun Park!
Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!
• Η είσοδος στο Allou! Fun Park είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες
• Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
• Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας:
Μ. Δευτέρα-Μ. Πέμπτη: 10:00- 24:00
M. Παρασκευή: 13:00- 21:00
M. Σάββατο: 10:00 – 22:00
Κυριακή του Πάσχα – Κυριακή του Θωμά: 10:00-24:00