Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

Λέσβος: Άγνωστος πυροβόλησε 43χρονο - «Χαροπαλεύει» το θύμα



Κοντά στην εξιχνίαση του δράστη της απόπειρας ανθρωποκτονίας που έγινε το πρωί της τρίτης βρίσκεται η Ασφάλεια Μυτιλήνης η οποία έχει προσάγει στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου έναν άνδρα και τον ανακρίνει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του lesvosnews.gr σήμερα το πρωί στο σημείο όπου γίνονται έργα διαπλάτυνσης του οδικού δικτύου Μυτιλήνης – Πλωμαρίου, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκε ένας άνδρας και κατευθύνθηκε προς τα μηχανήματα και τις μπουλντόζες της κατασκευάστριας εταιρείας προσπαθώντας να κλέψει βενζίνη και πετρέλαιο.

Τον αντιλήφθηκε όμως ο φύλακας της εταιρείας – ένας 43χρονος άνδρας από τη Λήμνο πατέρας δύο παιδιών – ο οποίος κατευθύνθηκε προς το μέρος του και του ζήτησε να απομακρυνθεί από τα μηχανήματα και τις μπουλντόζες.

Ο άγνωστος άνδρας χωρίς να πει καμία κουβέντα έβγαλε αμέσως από την τσέπη του σακακιού του ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί από απόσταση μόλις δύο μέτρων κατά του υπαλλήλου της εταιρείας.

Ευτυχώς μέσα στην ατυχία του ο 43χρονος άνδρας φάνηκε τυχερός αφού οι τέσσερις σφαίρες που τον πέτυχαν τον βρήκαν στα χέρια και στα πόδια του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.