Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

Λάρισα: Ο 53χρονος επικοινώνησε με τον δικηγόρο της συζύγου του μία ώρα πριν τη δολοφονήσει



Νέες πληροφορίες αναφορικά με το φονικό στο χωριό Σωτηρίτσα Λάρισας, έρχονται στο φως, καθώς όπως όλα δείχνουν ο 54χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη σύζυγό του είχε επιχειρήσει να επικοινωνήσει προηγουμένως με τον δικηγόρο της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του larissanet, ο άνδρας μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Καθώς ο 54χρονος δεν κατάφερε να τον συναντήσει στο δικηγορικό του γραφείο, επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτήν την συνάντηση, δεν καταγράφεται άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Αμέσως, ο άνδρας αναχώρησε για τη Σωτηρίτσα, όπου και εισέβαλε σε ταβέρνα και πυροβόλησε τη σύζυγό του, με αποτέλεσμα εκείνη να βρει τραγικό θάνατο. Ο τη σκότωσε πυροβολώντας την 8 φορές. Ο συζυγοκτόνος φέρεται μετά τη δολοφονία να τηλεφώνησε στην αστυνομία και να ομολόγησε την πράξη του και εν συνεχεία συνελήφθη.