Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Λάρισα: Εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου



Πέρα από κάθε λογική το περιστατικό που έλαβε χώρα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Λάρισας. Σύμφωνα με το onlarissa.gr οδηγός αυτοκινήτου το εγκατέλειψε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό «έμφραγμα» για αρκετή ώρα, αλλά και ουρές πολλών εκατοντάδων μέτρων.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην αρχή της Ανθίμου Γαζή, κοντά στην πλατεία Εβραίων, όταν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του οχήματος μάρκας seat, το εγκατέλειψε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου επειδή έμεινε από βενζίνη! Κατά της ίδιες μαρτυρίες ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα και ρώτησε περίοικο για το πώς θα φθάσει στο κοντινότερο βενζινάδικο. Έτσι, ξεκίνησε πεζή για την Ηρώων Πολυτεχνείου, αφήνοντας όμως το αυτοκίνητο στη μέση το δρόμου.

Κατά τις ίδιες αυτόπτες μαρτυρίες, κάποιοι περίοικοι προσπάθησαν και κατάφεραν να μετακινήσουν το όχημα προς τη μία πλευρά του δρόμου, ώστε να είναι δυνατή η διέλευση αυτοκινήτου. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά ένα λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ «φράκαρε», προκαλώντας μποτιλιάρισμα και εκνευρισμό σε πλήθος οδηγών.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που κι αυτοί σχεδόν… σαστισμένοι από το περιστατικό, προχώρησαν στην βεβαίωση κλήσης και στην αφαίρεση των πινακίδων του αυτοκινήτου. Με αρκετές μανούβρες και τη βοήθεια των αρχών, τελικά το λεωφορείο κατάφερε να περάσει και να απεγκλωβιστεί μία από τις κεντρικότατες οδικές αρτηρίες στο κέντρο της Λάρισας.