Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

Λάρισα: Ανήλικοι χτύπησαν με γροθιές 17χρονο -Τον έστειλαν στο νοσοκομείο με σπασμένη γνάθο



Με κάταγμα στην κάτω γνάθο μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημια­κό Νοσοκομείο Λάρισας 17χρονος έχοντας δεχ­θεί επίθεση από τρεις ανηλίκους.

Τα αίτια της επίθεσης που δέχ­θηκε ο 17χρονος -αργά το βράδυ της Παρασκευής στην Πλατεία Λαμπρούλη στην περιοχή του «Φρουρίου»- ερευνώνται από την Υπο­διεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, αστυνομικοί της οποίας προ­χώρησαν στη σύλληψη των τριών δραστών, που επίσης είναι ανήλικοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», ο 16χρονος δράστης πλησίασε τον 17χρονο και τον έσπρωξε. Στη συνέχεια, σύμφωνα και με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., ένας δεύτερος 16χρονος χτύπησε με γροθιά τον νεαρό προκαλώντας του κάταγμα στην κάτω γνάθο. Στη συνέχεια ο τρίτος δράστης, ένας 18χρονος, τον χτύπησε και εκείνος στο πρόσωπο και τον απείλησε.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ μετά από την υποβολή μήνυσης οι τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν. Ύστερα από τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή.