Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Λάρισα: 15χρονη μαθήτρια χτύπησε μετά από κατανάλωση αλκοόλ



Σε νοσοκομείο της Λάρισας μεταφέρθηκε μια ανήλικη μαθήτρια από τα Φάρσαλα μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, που μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο έδαφος χτυπώντας στο κεφάλι της! Ήταν, μάλιστα, το δεύτερο περιστατικό με ανήλικη μέσα σε έξι μήνες στην ίδια περιοχή!

Το ανησυχητικό περιστατικό συνέβη ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, έξω από ένα καφέ μπαρ στα Φάρσαλα το οποίο χορηγούσε παράνομα οινοπνευματώδη ποτά σε ανηλίκους. 

Η 15χρονη μαθήτρια Λυκείου μεταφέρθηκε αρχικά ημιλιπόθυμη στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες, αλλά η κατάστασή της επέβαλε την διακομιδή της στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύτηκε έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Η μάστιγα της παράνομης χορήγησης αλκοόλ σε ανήλικους δεν είναι καινούργιο γεγονός στην περιοχή. Το Μ. Σάββατο (30 Απριλίου), άλλη μια 15χρονη μαθήτρια είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Λάρισας μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ και σε δυο ιδιοκτήτες μπαρ είχαν επιβληθεί πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ επειδή χορηγούσαν οινοπνευματώδη ποτά σε ανήλικους.