Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Λαμία: Πέταξαν πέτρα… για πλάκα σε οδηγό εν κινήσει!



Το Χάρο με τα μάτια του είδε ένας 53χρονος οδηγός από τη Λαμία το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν στο ύψος του καταυλισμού των τσιγγάνων, παιδιά του πέταξαν πέτρα σπάζοντας το τζάμι του αυτοκινήτου του.

Το περιστατικό συνέβη στις 15:30 και όπως περιγράφει στο LamiaReport ο οδηγός του αυτοκινήτου, ήταν τυχερός που δεν βγήκε εκτός δρόμου ή που δεν τραυματίστηκε από τα γυαλιά και την πέτρα ο ίδιος ή ο ανήλικος γιος του που επέβαινε επίσης σε αυτό.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του είχε κατεύθυνση προς Δομοκό όταν στην άκρη του δρόμου είδε δύο νεαρά παιδιά που τον έβαλαν σημάδι. Πριν συνειδητοποιήσει τις προθέσεις τους μία μεγάλη πέτρα έσπασε με δύναμη το πλαϊνό τζάμι του οδηγού.

«Είμαι από τους οδηγούς που δεν τρέχω. Επίσης δεν έχασα την ψυχραιμία μου και δεν έχασα το αμάξι που σταμάτησε κανονικά. Η δύναμη της πέτρας και ο ήχος από το σπασμένο τζάμι ήταν τέτοιο που ίσως κάποιος άλλος οδηγός να τα έχανε. Ειδικά αν ήταν κάποιος με λιγότερη πείρα ή γυναίκα. Και εγώ φοβήθηκα. Αν με έπαιρνε στο παρμπρίζ μπορεί να έβγαινα και γω εκτός δρόμου. Δεν είναι η ζημιά, κινδυνεύουν ζωές δυστυχώς…» μας είπε ο άνθρωπος που δεν μπορούσε να πιστέψει τι κίνδυνο πέρασε ο ίδιος και ο ανήλικος γιος του.