Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 -

Λαμία: Ανατροπή νταλίκας -Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του οδηγού (ΒΙΝΤΕΟ)Μεγάλη επιχείρηση των αρμόδιων αρχών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της της Δευτέρας, για τον απεγκλωβισμό οδηγού από νταλίκα, η οποία ανατράπηκε, στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λαμίας-Δομοκού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lamiareport η νταλίκα κατέβαινε από το Δομοκό, όταν στη στροφή σύμφωνα με τα όσα είπε ο 24χρονος οδηγός της, έχασε τα φρένα με αποτέλεσμα να βγει στο αντίθετο ρεύμα και να ανατραπεί.

Το βαρύ όχημα σταμάτησε στο υψωματάκι που υπάρχει στο σημείο αποφεύγοντας τα χειρότερα, αφού λίγα μέτρα πιο κάτω θα μπορούσε να είχε φύγει σε γκρεμό. Ωστόσο το δεξί πόδι του οδηγού, που είναι από τη Χαλκίδα, πιάστηκε στα λυγισμένα πεντάλ και εγκλωβίστηκε εντός του καταστραμμένου κουβουκλίου.

Διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να βοηθήσουν, ωστόσο, χρειάστηκε η επέμβαση της 7ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής για τον ασφαλή απεγκλωβισμό του 24χρονου. Για αρκετά λεπτά, κρατούσαν τον οδηγό από το χέρι ώστε να παραμένει όρθιος πάνω από τα συντρίμμια.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον οδηγό στο Νοσοκομείο Λαμίας. Στο ρεύμα ανόδου, όπου είχε ανατραπεί το βαρύ όχημα, σχηματίστηκαν ουρές αυτοκινήτων.