Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Λαϊκή αγορά στο Παγκράτι, επισκέφθηκε ο Παύλος Γερουλάνος



Τη λαϊκή αγορά της οδού Λαέρτου, στη συμβολή με την Κόνωνος, στο Παγκράτι επισκέφθηκε σήμερα Μεγάλη Τρίτη, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του ‘’Αθήνα Είσαι Εσύ’’.

Μία κεντρική περιοχή της Αθήνας, που γνωρίζει ιδιαίτερη δυναμική τα τελευταία χρόνια, αλλά χρειάζεται άμεσες βελτιώσεις στις υποδομές, ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων της. Ο Παύλος Γερουλάνος συζήτησε με τους κατοίκους της γειτονιάς και τους εργαζόμενους της αγοράς για τις παρεμβάσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής τους.

«Χαιρόμαστε που το Παγκράτι έχει εξελιχθεί σε δημοφιλή προορισμό για ψυχαγωγία, διαμονή και κατοικία, αλλά αυτή η αλλαγή δεν ήρθε χωρίς συνέπειες» λέει η Ελισάβετ, κάτοικος της περιοχής. «Το Παγκράτι χρειάζεται «χθες» καλύτερα πεζοδρόμια, δρόμους χωρίς λακκούβες, θέσεις στάθμευσης και περισσότερη φροντίδα στο πράσινο και την καθαριότητα».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, δήλωσε «Συνοικίες σαν το Παγκράτι αντικατοπτρίζουν την ίδια την Αθήνα. Η εικόνα τους είναι η εικόνα της πόλης μας. Αυτό που εκπέμπουν είναι ο παλμός της. Όσο ταχύτερα ανταποκριθούμε σε αυτόν, τόσο ταχύτερα θα κάνουμε την Αθήνα την πόλη που θέλουμε να ζούμε».