Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου 2022 -

Κυρανάκης και Ζαχαράκη τα νέα πρόσωπα στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ"Λίφτινγκ" στο επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η Σοφία Ζαχαράκη είναι τα δύο νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν καθήκοντα και επισήμως πλέον στην επικοινωνιακή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνοντας τη θέση των δύο αναπληρωτών εκπροσώπων Τύπου του κόμματος. Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά κινήσεων που έχουν ως στόχο την ενίσχυση του κόμματος σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Ο νεαρός πρόεδρος της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκου Κόμματος αποτελεί ένα από τα πρόσωπα εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη με το όνομά του να έχει ακουστεί και για τη θέση του Γιώργου Κουμουτσάκου πριν ανακοινωθεί το όνομα του τελευταίου. Είχε κομβικό ρόλο κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα για την προεδρία της ΝΔ και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του προέδρου της ΝΔ.  Ο 29χρονος (γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο στις 19 Απριλίου, 1987) έχει εκλεγεί πρόεδρος στη Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Διατηρεί δική του ατομική επιχείρηση στον τομέα του διαδικτύου και έχει τελειώσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Στρατηγική Επικοινωνία στο Deree και το Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξελλών

Η Σοφία Ζαχαράκη είναι επίσης μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και ανήκει στο περιβάλλον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ενώ συμεμετείχε και στα σεμινάρια media training που πραγματοποιήθηκαν πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.