Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 -

Κρητικός αρωματοποιός δημιούργησε το προσωπικό άρωμα της Maria MenounosΟ ταλαντούχος και αυτοδημιούργητος αρωματοποιός από την Κρήτη, Θεόδωρος Καλοτίνης δημιούργησε το προσωπικό άρωμα της διάσημης Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας και βραβευμένης με EMMY, Maria Menounos. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr η star ζήσε από τον χαρισματικό αρωματοποιό να δημιουργήσει για εκείνη ένα άρωμα με βασικό συστατικό την βανίλια κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψής της στην Κρήτη με αφορμή τον γάμο που είχε στο νησί όπου έγινε και κουμπάρα.

Η παγκοσμίου φήμης παρουσιάστρια εξεπλάγην από την όμορφη μυρωδιά του αρώματος όταν το μύρισε στο δέρμα της και τον ευχαρίστησε θερμά.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο Θεόδωρος Καλοτίνης δημιούργησε τα προσωπικά αρώματα του Πρίγκιπα Καρόλου και της Δούκισσας Καμίλα, με αποτέλεσμα να φτάσει η φήμη μου πέρα από τα σύνορα της χώρας μας.

Μάλιστα ο ίδιος ο πρίγκιπας Κάρολος από το παλάτι του Μπάκιγχαμ έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον ταλαντούχο αρωματοποιό που στόχο έχει να κατακτήσει το Hollywood!