Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κρήτη: Στη φυλακή 24χρονος μετά από καβγά οδηγών



Ο νεαρός άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή και απολογήθηκε για τα όσα τον κατηγορούν ενώ στη συνέχεια με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Την ίδια ώρα, ο ανήλικος άνδρας που συνελήφθη μαζί με τον 24χρονο και φέρεται να συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους να μην διαφύγει από τη χώρα και να επισκέπτεται μία φορά το μήνα το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Η υπόθεση
Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος κι ενώ βρισκόταν στο κατάστημα δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι στον θώρακα πολύ κοντά στην καρδιά, ενώ αμέσως μετά ο φερόμενος ως δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του.

Ο τραυματίας είχε μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με αιμορραγία, ωστόσο δεν χρειάστηκε να χειρουργηθεί ούτε και να νοσηλευθεί στην εντατική.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η πλευρά του θύματος όσο και εκείνη του φερόμενου ως δράστη επικαλούνται διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών που είχαν προκύψει από παρεξήγηση και έντονο καβγά με αφορμή την οδηγική τους συμπεριφορά.